реклама

реклама

Міський голова Черкас Сергій Одарич переконує черкащан відновлювати такі радянські канали інформування населення, як дротове радіо. Мер наголошує, що у разі відключення електроенергії або інших провокацій, найлегше буде інформувати громадян про ситуацію саме завдяки дротовому радіо.

– У 1990-му році в нас було 135 тисяч радіоточок. А минулого тижня перевірили і виявилося, що в місті 19 тисяч радіоточок: 2 тисячі в підприємств та організацій і 17 тисяч у населення. Так склалося, що з плином часу багато людей відмовлялися від цього радіо, бо не хотіли платити абонентську плату, або розетка заважала і вони її заштукатурили під час ремонту. Знаю, бо сам так зробив у колишній квартирі в Києві. Та нині радіоточки потребують відновлення. За даними укртелекому, дроти підведені до кожного помешкання черкащан. Інше питання, що робиться у помешканнях. Я знаю, що нині тривають роботи працівників укртелекому з відновлення радіоточок у квартирах. Послуга, якщо не помиляюся, коштує 54 гривні, – зазначив Сергій Одарич.

При цьому, міський голова зауважив, що усім слід поновити в пам’яті і номери стаціонарних телефонів рідних людей.

– Ми так звикли до мобільного зв’язку, але усі мобільні оператори належать росіянам. І в разі бажання Путіна, мобільний телефон у найнеобхідніший момент може перестати працював. Тоді нашим зв’язком будуть стаціонарні телефони. І це також треба розуміти, – сказав Сергій Одарич.

На скільки місто Черкаси готове до надзвичайних ситуацій та чому міський голова запізнився на роботу, про це згодом на «Прочерку» у стрічці новин.

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 Дід Сашко 28.07.2014 19:43
а ще потрібно найти праски на вугіллі
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 незнайка 28.07.2014 17:11
Укртелеком давно частная шарашка теперь одного владельца-монополиста по передаче сигналов оповещения Долой монополизм вместе с чернобаивскими ТВ каналами забезкоштовными -слухать ГРЫНЖОЛИВ за свои гроши не буду!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 власкор 28.07.2014 16:51
дзвоню вже годину в абонентський відділ укртелекому. Ніхто трубку не бере. Вони ж живуть в минулому....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100