реклама
Sucurity Police

реклама

На початку засідання сесії Черкаської міськради депутат Микола Добровольський виступив з проханням перерозподілити бюджетні кошти, щоб знайти можливість допомогти українській армії.

– Могло б бути менше жертв, якби наші хлопці були краще озброєні. Не все можуть вирішити волонтери. Ви знаєте, що один тепловізор коштує 120 тисяч гривень. Я знаю сім’ю з Городища, яка продала худобу, щоб купити бронежилет, каску та інше спорядження для сина, який воює. Я говорив із директором департаменту фінансової політики Черкаської міськради Наталією Джуган про можливість знаходження коштів для армії. Не думаю, що черкащани дорікнуть нам за те, що ми не побудували якусь спортивні доріжку, – зазначив Добровольський.

Він звернувся до міського голови Черкас Сергія Одарича із прохання дати доручення фінансовому управлінню до наступної сесії знайти кошти для армії.

Депутатська більшість звернення підтримала.


реклама

Коментарі  

 
0 #9 коток 30.08.2014 23:54
а гроші то таки виділили в сумі 1.7 млн. про це чомусь вже й не пише сайт !? очевидно тутешні гавкуни б заткнулися. Тож добровольський молодець.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #8 Міські реформи 03.08.2014 14:22
Транспортна реформа дає 40-45 млн грн доходу в казну міста та скорочення фінансування місьзради ( на яку йде 45 млн грн) Повернення із аренди КП. Гроші за рекламу ітд Вас Миколо обрали ,щоб ВИ робили реформи, А НЕ ПРОСЯЧИ ПІАРИЛИСЬ. До виборів залишилось...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #7 адекватний 31.07.2014 21:37
Дешевий піар. Був би патріотом, не витрачав би гроші на виборчу компанію, а віддав би арміі. Ганьба нашим людишкам.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #6 Конкурент 31.07.2014 13:43
Развелось попрошаек у народа или за народные деньги. Может хозяева ларьков, что торгуют водкой круглые сутки и несовершеннолет ним поделятся?? Фамилию подсказать??
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #5 СЕЛЯНИН 31.07.2014 12:24
Шельфа жалько
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 час діяти 31.07.2014 11:25
не просто потрібно виділити кошти, а придбати необхідне(тепло візор, прилад нічного бачення, пікап, бтр...) для конкретного батальйону, підрозділу і передати в натурі!!! а так... знову гроші у безну......
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 ДЖЕКО 31.07.2014 10:29
Дурилівка для громади. Звернення, яке не несе за собою ніяких наслідків. Схоже із зверненням щодо перегляду зменшення вартості проїзду у місті у 3 грн. Звернення розглянули, відповідь виконкому: «економічно недоцільно». Тут буде абсолютно те ж: «Відсутні фінансові можливості для зазначених витрат. Беріть шапку у руки, збирайте з людей».
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #2 А Гриценко 31.07.2014 10:20
"Я готовий підтримувати і голосувати "за" розумні пропозиції Уряду, як і робив це дотепер. Попри те, що за призначення Яценюка прем'єром не голосував. Але і сьогодні в доопрацьованих проектах Уряду бачу ручні-корупційні схеми, бачу зговір Уряду з олігархами... Війна війною, а "тьорки" тривають і дають "результат", на жаль, за рахунок мільйонів громадян. Тому в цілому за ТАКЕ не можу і не буду голосувати, проголосую "за" лише в першому читанні - з наступним вичищенням проектів. Якщо ж Яценюк наполягатиме на голосуванні ТАКИХ проектів без змін, одразу в цілому, тоді не здивуюся, якщо він і його урядовці не просто "в темі", але і "в долі" з олігархами. В такому випадку нехай краще звільнить крісло прем'єр-міністра..."
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 незнайка 31.07.2014 09:30
Надеюсь строительство 400 уборн в городе не оставлено без финансирования?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100