Після півторагодинного виступу депутатів на сесії Черкаської міської ради народні обранці таки почали розглядати порядок денний.

Дехто одразу звернув увагу на те, що питання про обрання секретаря та утворення виконавчого комітету міської ради знаходять практично в кінці списку.

Фото з Фейсбуку Маріанни Немченко

Фото з Фейсбуку Маріанни Немченко


Олександр Радуцький та деякі інші пропонували це питання розглянути одним із перших. Проте пропозиція не набула підтримки.

Дискусія щодо формування порядку денного почала набирати обертів. Депутат Радуцький зажадав, щоб за пропозицію про перестановку питань місцями голосували в поіменному режимі. Врешті-решт Одарич оголосив перерву в сесійному засіданні.

– Є частина депутатів, яким чим гірше, тим краще. Замість того, щоб розглядати питання про внесення змін до бюджету про виділення коштів нирочникам, що є життєво необхідним, то депутати займаються суперечками, зриваючи сесію. У нас немає коштів на ремонт доріг, нам треба готуватися до зими, а дехто хоче це все зірвати, щоб все потім звадили на міського голову. Одним словом певна група осіб хоче довести місто до колапсу і сказати, що винен такий-сякий міський голова. Та сподіваюсь, що після перерви здоровий глузд переможе, – сказав у коментарі «Прочерку» Сергій Одарич.

У свою чергу депутат Олександр Радуцький вважає, що Одарич просто маніпулює громадськістю.

– Ми хотіли, щоб питання про секретаря та виконком розглядалося орієнтовно четвертим за списком, після бюджету та інших важливих питань. Бо нам важливо, щоб місто працювало. Але й питання обрання керівних органів важливе. Бо секретаря немає, а нинішній виконком досі регіональний. Він не оновлювався з часів попередньої влади. І в цьому виконкомі немає жодного представника громадськості. Звісно, Одарича це влаштовує, – зазначив депутат.


реклама

Коментарі  

 
-1 #22 Гога 04.08.2014 08:14
Шкода, що депутати від Ляшка так себе повели. Їм треба дистанціюватися від двічі не судимого Радуцького. А вони навпаки зближаються.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #21 Зайчики 02.08.2014 14:25
А ляшківці теж продалися Мирзі і Радуцькому? Один раз паркан покрасили, а вже і разом голосують. Скільки коштує зрада Черкас?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #20 Не врятувати 02.08.2014 11:56
Цитую Артем:
Якщо Удар так продався, то Іляшенка треба знімати з посади. Бо продажність депутатів - це недопрацювання під час виборів. Значить місця в списку продавалися.

Вигнанням Іляшенка УДАР не врятувати,там уже повна гангрена.Протриматись якийсь час на плаву ця партія зможе в одному випадку,коли Віталій Кличко поверне собі чемпіонський пояс.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #19 Артем 01.08.2014 17:13
Якщо Удар так продався, то Іляшенка треба знімати з посади. Бо продажність депутатів - це недопрацювання під час виборів. Значить місця в списку продавалися.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #18 Кропива 01.08.2014 17:02
У Савенка в Ударі працює дружина Інна. Мабуть йому пообіцяли стільки, що він перекриє і свої збитки і звільнення дружини з Удару.
Мабуть пообіцяли посаду директора КП "Черкаська служба чистоти".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #17 Удар 33 01.08.2014 15:34
Не встояли ударівці перед грошима. Не встояли. Цікаво, а свободівці теж за Радуцького?
А якже майдан, а якже принцими? Чи гроші не пахнуть? Скільки вам запропонували? По 1000 доларів?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #16 Удар3 01.08.2014 15:01
Нам выдвигать некого кроме Лукьянец,надо смотреть правде в глаза.Не понятно поведение нашего лидера,то он говорит мочить Одарича, то с пеной у рта его продвигат.А я думаю будет как с Ткаченкой,рвали -рвали за него з...цу,а должностей нам не дали.Иляшенко стал депутатом и тянет му-му Кондратенку,а мы палец сосать должны.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #15 Удар 2 01.08.2014 14:35
Хлопці з Удару! Досить перебирати. У вас уже чотири зрадники! Вони вже там! В групі Радуцького. Тому поки ви перебирали, вас обскакали!
Вітаю. Перші зрадники цього сезону в Ударі. І хто?
Савенко. Він уже зраджував Батьківщину, Одарича і тепер зрадить Удар
Кіта, який не прийшов на сесію
Гришанов, якого за вуха витягували в депутати!
МКРТЧАН. За Араїка якось не зрозуміло. Але бізнес відать погано йде!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #14 удар1 01.08.2014 14:06
Цитую О.ЧУПРИНА:
Цитую Семерак:
Група Бородая - Радуцький, Мирза і Халай - хочуть зірвати голосування за секретаря за ударівця Кондратенко...

Дурниці пишете пане чи пані.Кондратенка,яки й в своєму житті нічого корисного не зробив та не може пояснити де і ким працює зараз,до такої високої посади не можна підпускати і на гарматний постріл.Якщо потрібен секретар УДАРівець,то у фракції є Інна Лук"янець,яка вміє працювати з людьми та має власну думку.Навіщо Сергію Одаричу пхати невпихуєме коли є грамотні та досвічені люди?

І то правда.Інна може бути прохідною кандидатурою.Досить Іляшенку пхати свого однокласника на шкоду фракції.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #13 О.ЧУПРИНА 01.08.2014 12:58
Цитую Семерак:
... Вони запропонують Радуцького. Причому це вже озвучувалося. Тільки спершу треба зібрати підписи 30 депутатів. Цікаво а азотівськиі депутати підпишуться за Радуцького? Якщо підпишуться, то виходить, що отой весь кіпіш, що влаштовував Радуцький з очисними, Азотом, проти Жуковської - це була профанація, піар. І Радуцький весь цей час цілеспрямовано працював на Жуковську і Фірташа. Тоді його не мають підтримати свободівці, якщо вони самі не працювали на фірташа.

Знову ваша логіка хибна,відчуваєт ься нездібність прораховувати варіанти.Азоту Радуцький може бути потрібен як альтернатива Одаричу без усяких умовностей.З двух небезпек обирають меншу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100