реклама

реклама

Сьогодні в Черкасах за ініціативи батьків та родичів воїнів, що пройшли мобілізацію до збройних сил України, за ініціативи громадськості та духовенства було створено Громадський Координаційний Комітет сприяння виходу з кризових станів АТО.

Зустріч громадськості відбулася в будівлі обласного Будинку рад. Спершу дискусії передували емоційні виступи батьків солдатів. Вони розповідали, як їх діти розповідають їм по телефону, що перебувають в оточенні в так званих «котлах», і що потребують допомоги. Зрозуміло, що батьки вкрай стурбовані і схвильовані.

– Як діяти? Є різні думки. Дехто каже, що керівництво АТО готове таких бійців просто списати, а тих, що тікатимуть через російський кордон, судити, як зрадників. але чи можна судити людей, що рятували своє життя? Тут складне питання. Ми пропонуємо батьків  мобілізовуватися в такий собі громадський комітет. Треба примушувати командування АТО реагувати на ситуацію. Є ж регулярні війська, які можуть прикрити наших добровольців і надати їм підтримку, – зазначив присутній Митрополит Черкаський і Чигиринський Іоан.


реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100