imageo Президент України Віктор Янукович наголошує, що влада докладе усіх зусиль для покращення технічного забезпечення Державної прикордонної служби та гідного соціального забезпечення прикордонників.

«Держава буде робити все для того, щоб захисники державних кордонів відчували себе забезпеченими і захищеними. Це стосується покращення технічного забезпечення вашого відомства, продовження облаштування кордонів і, безумовно, підвищення соціальних стандартів життя працівників», – сказав Глава держави сьогодні на Черкащині, відвідуючи Навчальний центр Держприкордонслужби.

«Я добре розумію, яким серйозним викликам і загрозам не тільки інтересам України, а й безпеці міжнародної спільноти сьогодні ви покликані протистояти», – зазначив Президент.

Глава держави підкреслив, що високо цінує самовіддану службу прикордонників та їх вірність національним інтересам.

Президент привітав прикордонників  із професійним святом, яке вони відзначатимуть 28 травня та побажав усім їм, ветеранам служби, їхнім родинам здоров’я, щастя, благополуччя та достатку.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Опозиціонер 25.05.2011 17:59
Оршанець збудовано та оснащено завдяки грошам Європи та США, сучасний навчальний центр європейського рівня, не потрібно їхати в Європу, вона під Черкасами. Головне щоб вистачило освіти для освоєння технічного обладнання у керівництва та персоналу ДПСУ, так звуться зараз прикордонники. 28 травня День прикордонника, тож вітання від всіх черкащан, з нагоди профессійного свята.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Мы с мамой эстеты 25.05.2011 16:06
а фотку слямзили с сайта Соснівського райвиконома :lol: http://sosnrada.ck.ua/news/108.html

Ну ладно уж
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100