krol1 У четвер, 26 травня, голова обласної ради Валерій Черняк відвідав підприємство «Кролікофф», що розташоване в Іваньках Маньківського району.

Це підприємство сучасного типу з найновітнішими технологіями вирощування до 400 тисяч голів кролів на рік, інформує прес-служба Черкаської обласної ради. Для розмноження, відгодівлі такої кількості поголів’я на фермах впроваджена комплексна механізація, автоматизація та комп’ютеризація всіх виробничих процесів. Самі приміщення забезпечені регульованим мікрокліматом, автоматичною подачею води і кормів. Такі підходи є визначальними в дотриманні технології, бо зводять до мінімуму втручання людини.

усі фото - сайт компанії "Кролікофф"

усі фото - сайт компанії "Кролікофф"

– Варто зазначити, що цей комплекс у сучасному його вигляді розміщений на базі запущених фермських приміщень, де раніше відгодовували молодняк ВРХ, – зауважив голова обласної ради. – Після передачі їх у приватні руки тут проведено реконструкцію, завезено необхідне устаткування й нині виробляється екологічно чиста тваринницька продукція.

«До речі, підприємство «Кролікофф» зареєстроване в Маньківському районі і сплачує податки до місцевого бюджету», – наголосив голова Маньківської районної ради Юрій Мороз, який супроводжував голову обласної ради в ході робочої поїздки.

krol3

 

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 Український вовк 29.05.2011 22:14
Влітку в губернатора день народження, тож за свою мізерну губернаторську зарплату фуршет на 700 осіб в філармонії не накриєш, такщопо-донецьким традиціям почались візити підлеглих по фабрикам кролів, фруктів, риби( доречі, на Черкащині обіцяють форель розводити) почнуться регулярно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Харитя 27.05.2011 14:03
Цікава інформація: нарешті голова обласної ради знайшов рідні душі :P :P :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100