реклама

реклама

5 курсантів-прикордонників із «Оршанця» зникли безвісти, коли виходили з «должанського котла». 8 серпня вони мали повернутися додому. Їхні колеги приїхали, але доля цих хлопців невідома, йдеться в сюжеті «ТСН».


Вантажівка «Урал», яка вивозила курсантів із зони бойових дій, потрапила під мінометний обстріл на Донеччині. Хлопці вискочили з охопленої полум’ям машини і втекли. За два тижні від них – жодної звістки.

Батько Олександра Савченка Василь не бачив сина чотири місяці. Чоловік сподівається, що після тяжкого бою його хлопця підібрали місцеві жителі.

Разом із Олександром вистрибнути із «Уралу» вдалося Сергію Мелешку, Віталію Птіцину, Олександру Овчарику, Дмитру Ушкалову. Прізвище шостого курсанта не розголошують, бо є інформація, що він потрапив у полон.

На фото зліва – направо: Віталій Птіцин, Сергій Мелешко, Олександр Савченко

На фото зліва – направо: Віталій Птіцин, Сергій Мелешко, Олександр Савченко

 

На фото – Дмитро Ушкалов

На фото – Дмитро Ушкалов

 

У навчальному центрі «Оршанець» зізнаються: перед відрядженням у зону бойових дій курсантів готували два місяці замість шести.

Коли почалася війна, програми були перероблені, тому що наразі ми обороняємо кордон, а не перевіряємо, здійснюємо там сервісні операції, – каже керівник навчального центру прикордонників Ігор Павлов.

Мотоманеврену групу, в якій служили зниклі курсанти, сформував та очолив попередній керівник навчального центру Ігор Момот.

У навчальному центрі запевняють, що пошуком зниклих безвісти займається спеціальна робоча група. Працювати складно, бо зв’язок із ним втратили на території, підконтрольній терористам. А родичі вірять, що курсанти вижили.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #2 Йшов мимо 21.08.2014 12:27
Хлопці, дай Боже повернутися вам додому живими та здоровими.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 куку 21.08.2014 12:26
Я ВЕРЮ ВСЕ ЖИВЫ...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100