Спеціалісти Черкаського міського центру зайнятості відвідали дочірнє підприємство «Автоскладальний завод №2» ПАТ «Автомобільна Компанія Богдан Моторс». Темою розмови стало можливе вивільнення працівників підприємства, інформує прес-центр обласного центру зайнятості.

Стрімкі коливання ринку необхідно прогнозувати. Під дією зовнішніх чинників підприємства змушені скорочувати свої виробничі потужності. В такій ситуації процес вивільнення працівників неминучий. При виникненні загрози скорочення чисельності працівників спеціалістами служби зайнятості проводиться робота щодо можливості працевлаштування громадян, надання їм повного спектру соціальних послуг. Крім того, проводиться інформаційно – роз’яснювальна робота, юридичний супровід трудового колективу та адміністрації підприємства.

Спеціалісти центру зайнятості розповіли колективу «Автоскладального заводу №2» про можливості та послуги служби зайнятості, детально зупинилися на активних формах підтримки безробітних, висвітлили питання профнавчання, отримання одноразової виплати допомоги з безробіття для відкриття підприємницької діяльності, участі у громадських та інших роботах тимчасового характеру, отримання ваучера для осіб, старших від 45 років. У свою чергу, присутні запитували про реєстрацію в службі зайнятості, підбір роботи, виплату допомоги з безробіття.

Учасників зустрічі також поінформували, що працівники відділу взаємодії з роботодавцями Черкаського МЦЗ проаналізували професійно – кваліфікаційний склад працівників заводу та провели роботу з роботодавцями міста щодо можливості працевлаштування й організації професійного навчання цих громадян безпосередньо на виробництві. До цієї роботи залучено також фахівців інших центрів зайнятості, зокрема Черкаського районного, Смілянського та Золотоніського міськрайонного.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 адекватний 21.08.2014 21:37
Чого там обговорювати. Европа наступає по всим напрямкам. Роботи море, зарплата достойна, люди радіють, краіна без Яника стала багатою. Майдан переміг та доказав про правільність вибраного шляху для держави та людей. :sad:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100