реклама

реклама

Учень Черкаського гуманітарно-правового ліцею Євген Коновалов став срібним призером Міжнародної олімпіади з історії, що проходила в м. Пярну (Естонська Республіка).

Черкащанин Євгеній Коновалов – срібний переможець Міжнародної олімпіади з історії

Черкащанин Євгеній Коновалов – срібний переможець Міжнародної олімпіади з історії


Крім Євгена, дипломи з відзнакою вибороли Катерина Геселева, учениця Скандинавської гімназії м. Києва, та Анастасія Морозова, учениця Володимирівської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 Донецької області, повідомляє прес-служба МОН.

Міжнародна олімпіада з історії проходила з 27 по 30 серпня. Олімпіада проходила за підтримки Міністерства освіти Естонської Республіки, міської ради Пярну та Європейської асоціації вчителів історії EUROCLIO.

У змаганнях взяли участь 28 школярів із 9 європейських країн: Данії, Естонії, Нідерландів, Латвії, Литви, Білорусі, Росіїї, України, Фінляндії.

Учасники олімпіади писали есе (англійською мовою), аналізували історичні джерела, що стосувались історії Першої світової війни.

Відповідно до умов проведення олімпіади присуджувалось одне 1-е місце, два 2-х і три 3-х, а також вісім дипломів з відзнакою.

Срібну медаль завоював Євген Коновалов з міста Черкас, дипломи з відзнакою вибороли киянка Катерина Геселева та Анастасія Морозова з Донеччини.

Золотою медаллю нагороджено учня з Литовської Республіки, срібні нагороди отримали представники України і Нідерландів, а бронзові – учні з Литви, Нідерландів і Білорусі.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #2 Пошливы 02.09.2014 17:22
Да Loki как всегда кесарю кесарево...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Loki 02.09.2014 15:07
Гран-при олимпиады, присуждено мелкому ненестору-летопереписчику истории, из царских палат kremlin.ru за работу "руський агдам. сын и дух мой."((.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100