реклама
Sucurity Police

реклама

 Перший заступник голови Черкаської облдержадміністрації, депутат обласної ради Наталія Старікова йтиме на позачергові парламентські вибори 26 жовтня по 198-му виборчому округу. Цю інформацію Наталія Володимирівна підтвердила в коментарі «Прочерку».


– Я депутат обласної ради і зона моєї відповідальності охоплює Черкаський, Кам’янський і Смілянський райони, – пояснила причину вибору саме «смілянського» округу Наталія Старікова. – Я часто їздила на сесії цих районних рад. У мене були офісі відкриті і в Кам’янці, і в Смілі, і в Черкаському районі. У мене багато напрацювань, я добре знаю їхні проблеми і знаю, як їх вирішувати, які закони для цього повинні бути ухвалені. Я маю бачення, якими ці райони повинні бути. Крім того, я відчуваю відповідальність і маю бажання. Я працюю депутатом обласної ради, тому завжди з людьми. Ви знаєте, скільки я працювала і працюю. І зараз як державний службовець теж вирішую ті ж питання, тільки стосовно всієї області.

На запитання, чому не пішла у списку «Народного фронту» Арсенія Яценюка, який свого часу очолював партію «Фронт змін», обласну організацію якої Наталія Володимирівна представляла в області, відповідає так:

– Я поважаю Арсенія Петровича як лідера, як Прем’єр-міністра. Він дуже гарний Прем’єр-міністр, потужний, сильний. Мені дуже близька позиція та політика «Народного фронту», «Свободи», «УДАРу», і зрозуміло, Президента України Петра Порошенка. Тому визначити зараз, куди йти... Нам потрібно працювати разом, знайти спільну мову, відкинути особисте. Я маю багато зобов’язань перед Народною радою. Я вийшла з «Батьківщини», працюю для країни...

Довідка

198-й округ із центром у Смілі охоплює місто Смілу, Кам’янський, Смілянський райони та частину Черкаського району.

реклама

Коментарі  

 
+2 #23 Голос Народу 27.09.2014 18:43
Блін і за кого голувати? За Тимошенка, чи за бивших батькивщиновцев типу Рудика і Старікової? Знову буде дерибан!?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #22 сімсон 25.09.2014 10:38
а те що вона з юрія зробили ЮРІЯ вже ні про що не говоре?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #21 ванька 25.09.2014 10:18
народ, вона реально толкова, вона хоча б намагаєть на відміну від деяких
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #20 Іван 22.09.2014 18:03
На 198-му вона найсильніша.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #19 УЖАСТЬ 18.09.2014 08:08
"Нам потрібно працювати разом, знайти спільну мову, відкинути особисте."
***
Вот вам и "объеднана оппозыция" образца 2010-2014 года, а сегодня власть, пришедшая озолотить народ Украины.
И главное каждая партия патриотов с своим рецептом патриотизма, любви к нэньке Украине и борьбе с "бандытами" из Партии регионов.
Распался сплоченный "веник" борцов за светлое будущее народа на отдельные партии кандидатов в дипутаты.

Гудуть как пчелы, а вот меда почему-то нету и нету... как с 2004 по 2010-й так и сейчас, усьо по тому же сценарию. Грызня за кресла у кормушки.. а народ? Народу? Народу космическую цену на газ от Юли Тимошенко, пусть дурью не маются народ, а дрова рубит. От Ляшка вилы, от Даценка улыбки в вышиванке после дурок, от Булатецкого с Поляковым - "горячие обеды" в виде лежалого пирожка и стаканчика дешевого пакетированного чая, от Бондаренка дряхлый "джипп" военным в АТО, на крайний случай зеркало в лифт дома от Поплавского
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #18 Бульба 17.09.2014 20:20
Нещодавно дививсь по "Росі" програму, у якій ця дамочка дуже невпевнено та запинаючись пояснювала аудиторії, як ОДА та вона особисто "допомогають" бійцям АТО, сміх і гріх!
Куди її несе, у Верховну Раду? :roll: Табалови на кампанію "відлистали"?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #17 Черкаси 17.09.2014 17:22
Цитую Незалежність:
Старікова молодець, що пішла з "команди" ТОЛЯНА. За це їй респект. Читаю коментарі у інших статтях, не бачу у них грязюки. Старається, ніде не піариться, робить свою роботу і все. Є можливість конкурувати в окрузі, нехай пробує. Небагато Тимошенко там зробив. Не знав до якого берега пристать. Нехай він відчалює. Користі людям від нього нулец.

АГА,НІДЕ НЕ ПІАРИТЬСЯ..КОВАЛЕНКО ЗА ТКАЧЕНКО,СТАРІК ОВА ЗА КОВАЛЕНКО...ТО ДВІ КУКУШКИ В ЯМУ ЗАГЛЯДАЮТЬ,ТО НА БІЖЕНЦІВ ДИВЛЯТЬСЯ,ТО ЗА ГЕРОЯМИ СУМУЮТЬ НАРЯДНІ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #16 Черкаси 17.09.2014 17:17
Цитую Саня:
Політична ...... Як і Майборода чи Булатецький. Тиняються по руках однієї партії до іншої. Щоб не говорили, а той же Бондаренко при будь-яких розкладах не тікає з Батьківщини, хоча всі розбігаються як пацюки з човна

МОЖЕ І ПОБІГ БИ,ТА ХТО ЙОГО ВІЗЬМЕ? :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #15 Мирослав 17.09.2014 15:04
Цитую Саня:
Політична ...... Як і Майборода чи Булатецький. Тиняються по руках однієї партії до іншої. Щоб не говорили, а той же Бондаренко при будь-яких розкладах не тікає з Батьківщини, хоча всі розбігаються як пацюки з човна

За часи керування Батьківщиною Бондаренко виключив з партії понад дві тисячи членів, які не давали йому красти. Київ на останніх виборах Батьківщині сказав своє слово: ЖОДНОГО ДЕПУТАТА ПО МОЖАРИТАРНИХ ОКРУГАХ не пропустили. КАПЕЦЬ ГНИЛОЗУБИМ!! :D :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+19 #14 Галя Петровна. 17.09.2014 14:31
Дуже шкода, коли депутат іде до влади (хоч до районної , хоч до обласної, хоч до ВР) не стримує своїх обіцянок. У них так обіцянка-цяцянка. Що таке зробила депутат Старікова? Крім того, що стала заступником губернатора. Питань не вирішує аж ніяких. Країна не потрібна аж нікому
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100