Редактор «Черкаської служби новин» обласної телерадіокомпанії «Рось» Лідія Меланіч посіла третє місце у Всеукраїнському конкурсі на кращий теленарис-2014, присвячений роботі лісівників України.


Цей конкурс проводився Товариством лісівників України і мав на меті поширення знань про роль лісів у природі та житті людини, ознайомлення громадськості з досягненнями у справі примноження, захисту лісових багатств і раціонального їх використання, посилення зацікавленості тележурналістів у відповідній тематиці.

Відеосюжет «Бережіть ліс!», автором якого є Лідія Меланіч, був присвячений заходам, що здійснюють лісівники Черкащини для запобігання виникненню лісових пожеж в області, і, зокрема, в Черкаському лісгоспі. Телерепортаж був відзнятий спільно з оператором Олегом Курашом наприкінці квітня і продемонстрований на ОТДРК «Рось» 1 травня поточного року. Згодом був відібраний на всеукраїнський рівень обласною конкурсною комісією.

Приємним сюрпризом для журналістки стала грошова винагорода від Товариства лісівників України – 3000 гривень, інформують в обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Нижче сюжети журналістки.

Сюжет обласної державної телерадіокомпанії «Рось» про всихання соснових насаджень і заплановану суцільну санітарну рубку в кварталі 50 Свидівського лісництва Черкаського лісгоспу.

Обласні змагання звалювальників лісу

Сюжет обласної державної телерадіокомпанії "Рось" про лісові дороги, що збудовані у Смілянському лісгоспі.


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #3 Наталя Каузак 18.09.2014 11:52
Приєднуюсь до привітань журналістки, щиро рада. Лідо, молодець! Так тримати!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Дід Трохим 18.09.2014 09:59
Ну раз виграла, то маладєц. У мене лічно білої завісті даже більше чим чорної:) Тіко шо ж то за конкурс, про який дізнаємося тіко за підсумками? Я б тоже кіну забацав про те, як од наших лісів ні ... не осталось, як їх під видом рубок догляду пуляють цілими ешелонами наліво, про то як кругляк на Чигиринську по Їльїна каждий день ф..гачать на рассвєтє, про то шо в Мошнах колічество "галявинок" вже поштучно більше кількості дерев. І чесне слово, зробив би кіно совершенно бесплатно! :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Читач&Глядач 18.09.2014 09:31
Щиро вітаю Ліду з нагородою - вона заслужена.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100