реклама

реклама

Нардепу Леоніду Даценку, який зареєструвався самовисуванцем по округу №197 з центром у Каневі, прикро чути слова про зраду з уст очільника обласної Черкаської організації партії «Батьківщина» Анатолія Бондаренка. Про це він заявив в коментарі «Прочерку».


– Дехто з «Батьківщини» каже, нібито я зрадив партію, бо пішов самовисуванцем на вибори. Дехто закидає, що я став співпрацювати з олігархами. Як це розуміти? Виходить, коли я переміг торік на виборах по округу, то також співпрацював з олігархами? А зайшовши в парламент, я зразу увійшов до фракції «Батьківщина», де працюю й понині. То це також я співпрацюю з олігархами? То може питання до «Батьківщини», а не до мене,  – дивується Леонід Даценко.

Нардеп стверджує: йдучи самовисуванцем, він намагався об’єднати патріотичні сили майдану.

– На зустрічах з виборцями мені часто задавали питання, чому українські патріотичні сили роз’єднані у той час як іде війна? Мені надходили пропозиції від різних партій, пропонували також йти у список, але для цього я мав заплатити гроші, яких не маю. Мені радили бігати по лідерах. Але я усім вождям сказав, що позицій своїх не зрадив, виборців не зрадив і готовий працювати й надалі. І вважаю, що маю перемогти в окрузі якраз тих кандидатів, які поперефарбовувалися. Бо що ж це виходить? Єдиний на Черкащині округ, де раніше виграв опозиціонер, тепер муляє всім очі. Після навішування мені ярликів я подав документи на припинення членства у партії «Батьківщина». Якщо партія висуває свого кандидата, а Сергій Соболєв туди направляє ще й свого зятя Владислава Голуба, то про що можна говорити? Повторюся, що «Батьківщина» повинна собі поставити багато питань: кому вони готові нині продати єдиний опозиційний округ? - говорить нардеп.

Даценко сказав, що домовлятиметься лише з виборцями: представлятиме їм свою програму, свої погляди на розвиток краю, на вирішення проблем, а вони визначатимуться.

– Запрошую також на округ усіх олігархів. Приїжджайте, смітіть грошима, ремонтуйте дороги, ФАПи, але купувати людей як худобу, я вам не дозволю! – заявив нардеп.

– Коли на Черкащині йшов пошук кандидатури на посаду голови Черкаської облдержадміністрації, то ви у складі делегації їздили в Київ замовляти слово за Анатолія Бондаренка. Зараз не жалкуєте?

– Я людина команди. У той час Народна рада, до якої я входив, була готова підтримати кандидатуру Анатолія Бондаренка і відстояти своє рішення. Нині мені не прикро за це, бо таким було наше узгоджене рішення. Але мені прикро зараз за те, що здають округи на Черкащині, прикро за те, що екс-регіонали можуть знову потрапити в парламент, а хтось після виборів купить собі нову машину, – зауважив Леонід Даценко.

реклама

Коментарі  

 
+9 #18 Смайл 19.09.2014 13:07
Цитую Я ПРОСТО БІОМАСА:
Цитую Смайл:
Я після цього Даценка знову зауважав! Ото Бондаренко гонить, так усю команду розжене.
Ви що блекоти об"їлись, яка КОМАНДА? ДЕ гресь? ДЕ томенко? Де всі інші лідери, куратори і куровніки, ДЕ ВОНИ? Це просто зграя, яка хоче пирувати на людському горі

100% погоджуюся
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #17 Володимир 19.09.2014 12:41
Анатолій .......... - це відомий металоломщик з Лисянщини, він має прізвисько "Магніт", тому що завжди носив у кармані магніт,щоб не підсунули, не той метал!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #16 лего 19.09.2014 11:20
На Толю намекает, а у Толи Машин точно - штуки три. И у жені лексус. Толя мелалолом жжет
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #15 АЛА з ОБЛБЮРО 19.09.2014 11:13
ДАЦЕНКО ,А ТОБІ НЕ ПРИКРО, ЩО У ЧОРНОБАЇ ПІСЛЯ ВИБОРІВ ЗРАЗУ АЖ ДВА ДЄЯТЄЛЯ ПРИКУПИЛИ ПО ШКОДІ? И КОЕ, ЧТО ЕЩЕ... РОЗПИТАЙ У СУШКА він роповість.ТІЛЬКИ ТИ, ЩОСЬ ПІЗНУВАТО СТАВ ПРОЗРІВАТИ...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #14 Я ПРОСТО БІОМАСА 19.09.2014 11:03
Цитую Смайл:
Я після цього Даценка знову зауважав! Ото Бондаренко гонить, так усю команду розжене.
Ви що блекоти об"їлись, яка КОМАНДА? ДЕ гресь? ДЕ томенко? Де всі інші лідери, куратори і куровніки, ДЕ ВОНИ? Це просто зграя, яка хоче пирувати на людському горі
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #13 Черкащанин 19.09.2014 10:59
Таким .... не місце в Українському парламенті!
Слава Україні
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #12 Антитабальська пропаганда 19.09.2014 10:50
Льоня, а тобі цього разу вже нічого не запропонують: ні в Раду йти, ні округ здать. Бо всі знають, що без юлькиною партії і табаловських грошей твій рейтинг дорівнює нулю. Ти не плач - пільг від держави все рівно встиг урвать чимало.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #11 Муська 19.09.2014 09:41
Люди вже прозріли і схаменулися.

17 вересня Катеринопільськ у районну раду очолив колишній “регіонал” Олександр Комаренко. За відповідне рішення проголосували 34 депутати, проти нього висловились лише 10.

чиновник запам’ятався роботою на посаді радника Сергія Тулуба та на посаді гендиректора Національного заповідника “Батьківщина Тараса Шевченка”.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #10 УЖАСТЬ 19.09.2014 09:23
О!!! уже началось....
Как я и писал еще в 2011 когда все это шобло (КОДло - комитет опору диктатуре) было в оппозиции и на каждом углу кричало, что если им дадут власть то они день и ночь будут только о людях думать, все строить, создавать рабочие места, повышать зарплаты и т.д. Так вот я я писал что если они придут к власти то загрызут сами себя, ради должностей. Вспомните как было с 2004 по 2010.. Витя и Юля грызлись за властные полномочия как собаки. Что после себя народу оставили? Юля самый дорогой газ в мире для народа, Витя скромней, только 260 миллионов на ликарню майбутнього стырил, да дач нахватался
Тепрь опять все повторяется уже скоро год при власти а они все избираются все грязь льют друг на друга. А почему? Потому никакие они не "патриоты" - они все ХАПУГИ. Только жиреют от каждых очередных выборов. А патриоты могут работать и без должностей, без властных депутатских кресел на народ. Как сейчас делают волонтеры для АТО
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #9 Kostjan 19.09.2014 09:18
Даценко - унікальна особистість. :-* І унікальність його - здатність "робити" біле - чорним, а чорне - білим. Цю його здатність помітив ще Серьожа-30% (Тулуб) ;-) . Не дарма (не за дешево) Даценко став депутатом в минулий раз. Не "за дешево" він зрадив ту ж саму "Батьківщину" і у нього виникли "зобов'язання" перед групою Табалова...
А тепер трохи логіки... На минулих виборах Даценко - "опозиційний" кандидат, а разом із ним і весь(?) округ (як він сам стверджує, але після зради виборців - питання).
Сьогодні влада кардинально змінилася (опозиція прийшла до влади), а Льоня знову "опозиційний" кандидат. Запитання - до кого, чи до чого?
Зараз він поводиться як типовий представник найдавнішої професії людства (і це не військовий)...
:-x Хто більше заплатив - тому й прислуговується . :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100