реклама

реклама

Працівники карного розшуку Придніпровського районного відділу міліції, їдучи на службовому автомобілі, на одній із вулиць Черкас у приватному секторі помітили чоловіків, які котили якийсь металевий предмет. 

Оперативників зацікавив той факт, що чоловіки постійно озиралися, і міліціонери вирішили перевірити підозрілих осіб. Побачивши міліцейське авто, чоловіки покинули свою ношу посеред дороги та кинулися навтьоки. Наздогнавши втікачів, міліціонери з’ясували причину такої поведінки чоловіків. Як з’ясувалося, зловмисники щойно вкрали з пустуючого будинку газовий котел. Крадіїв затримали та доставили до Придніпровського районного відділу міліції для дачі показів.

Затриманими виявились раніше судимий 32-річний та 40-річний місцеві жителі. В розмові зі слідчим чоловіки розповіли, що не працюють, і коштів на оковиту не було. Ввечері, гуляючи вулицями міста, побачили домоволодіння, в якому ніхто не проживав. Зайшли в двір, проникли в будинок та викрали газовий котел. Крадене планували здати на металобрухт, а кошти витратити на свої потреби.

Як розповів начальник Придніпровського районного відділу міліції Анатолій Петраківський, за цим фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, або виправних робіт до двох років, або позбавлення волі до трьох років. Триває досудове розслідування, інформують у прес-службі обласної міліції.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #1 Loki 21.09.2014 22:11
"-Нет, спасибо, я и так докачу"© Отсюда? ))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100