реклама

реклама

Олександр Анатолійович Лозінський зареєстрований кандидатом у нардепи по округу №196 із центром у Корсунь-Шевченківському. Про це інформує сайт ЦВК.

Про кандидата вказані такі дані: народився 17 серпня 1975 року в селі Велика Яромирка Городоцького району Хмельницької області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, директор, ДП «Укрзалізничпостач», безпартійний, проживає в місті Києві, судимість відсутня, самовисування.

Олександр Лозінський є керівником ДП «Укрзалізничпостач» з травня цього року.

Лозінський у 2005-2006 роках вже очолював держпідприємство, яке опікується матеріально-технічним забезпеченням «Укрзалізниці». Згодом він згадувався в матеріалах карної справи як начальник Головного управління матеріально-технічних ресурсів ДАЗТ «Укрзалізниця», інформує сайт «Наші гроші».

Кримінальне провадження було порушено Генпрокуратурою у 2012 році за фактом організації заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем за попередньою змовою групою осіб, вчиненого в особливо великих розмірах, за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.27, ч.5 ст.191 КК України (за цією ж статтею та пунктами також висували звинувачення проти Юлії Тимошенко за замах на заволодіння державними коштами в особливо великому розмірі в період 1997-1998 років шляхом незаконного отримання податку на додану вартість).

Лозінського підозрювали у організації заволодіння іншими людьми державними коштами на суму 12,57 млн грн на тендерах «Укрзалізничпостачу» у період з грудня 2008 р по листопад 2009 р. У жовтні Печерський суд Києва надав дозвіл на затримання Лозінського. На сайті транспортної міліції Південно-Західної залізниці з’явилось оголошення про його розшук. Це повідомлення станом на 13 червня (коли він вже обіймав посаду ДП) ще знаходилось на сайті (Після опублікування інформації на сайті «Наші гроші», станом на 16 червня сторінка про розшук Лозінського була видаленою).

Знайти дані щодо подальшого розвитку кримінального провадження у єдиному державному реєстрі судових рішень виданню не вдалося.

реклама

Коментарі  

 
+3 #1 Україна 25.09.2014 10:27
ТО ПІ...Ц! (КОРЕКТОР,ЯК МАЄТЕ ІНШЕ ТРАКТУВАННЯ НОВИНИ,ЗАМІНІТЬ СЛОВО,А НІ ТО НЕ СТЕРАЙТЕ,ВСЕ МАЄ СВОЮ НАЗВУ)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100