реклама

реклама

Черкащани масово почали збирати каштани. За кілограм коричневих плодів у пунктах приймання правлять щонайменше 70 копійок. Бізнесом на каштанах займаються дорослі й малі, йдеться в сюжеті «Вікка-новин».

У пункті прийому макулатури кажуть, що каштани люди зносять щодня. Мішками. Хоч врожаї цьогоріч менші торішніх, зазначає працівниця пункту прийому Лідія Григорівна.

Куди потім дівають назбиране – таємниця і для Лідії Григорівни. Не знають і черкаські фармацевти. Припускають, що каштани закуповують на експорт або на переробку в інші регіони. Бо з них виготовляють ліки.

– В основному це – мазі, гелі для зовнішнього застосування. І, відповідно, вони продаються або в краплях, або в таблетках, – говорить генеральний директор мережі комунальних аптек Олег Борисенко.

Каштани, зауважує Олег Борисенко, йдуть в основу ліків від варикозу, геморою та набряків. Але жодна фармацевтична компанія на Черкащині їхньою переробкою не займається. Як правило, для виробництва ліків із каштану купують уже готові компоненти.

реклама

Коментарі  

 
+3 #3 Фотограф 02.10.2014 17:47
жодна фармацевтична компанія на Черкащині їхньою переробкою не займається. Як правило, для виробництва ліків із каштану купують уже готові компоненти.
***
Что такое "підприємець" по-черкасски. Банальний спекулянт, поехал в Одессу на оптовом набрал шмоток и другого краму и торгует накручивая цену. А вот запустить какое-то производство..тут извините, клєпки не хватает. Так что из реальных піприємців у нас торговцы шаурмой, они хоть сами ее делают, а не везут из Турции
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 choe 02.10.2014 07:55
це добра справа.є впевненість що дешевшатимуть ліки, а підприємливі та не ліниві хоч якусь копійку зароблять :roll:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Правда! 02.10.2014 00:22
Это было новостью еще неделю-полторы назад! Сейчас каштанов уже не осталось :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100