Центральна виборча комісія зареєструвала кандидатом у Верховну Раду України в 200-му окрузі із центром в Умані від Блоку Петра Порошенка екс-БЮТівця Віталія Чудновського, порушуючи закон, пише «LB.ua».

Згідно з чинним законодавством, від партії в мажоритарці може бути висунута людина, ім'я якої було публічно зачитано на з'їзді партії. Зачитуючи списки, Юрій Луценко пропустив 200-й округ, чому є численні докази, в тому числі і повний аудіозапис, який є в розпорядженні LB.ua.

«Примітно, що Чудновського висунули від БПП в останній момент, до цього в окрузі у партії не було свого представника. Це при тому, що в 200-му балотується також король тендерної мафії Антон Яценко», – зазначає видання.

«На Банковій відповідають щось щодо того, що на зло Яценкові нікого не висунули виключно помилково і готові тепер хоч із чортом лисим єдиного кандидата погоджувати», – йдеться в тексті Соні Кошкіної «Петрові стайні».

«Антон Яценко – колись член «Батьківщини», який перейшов у Партію регіонів в 2011 році. За інформацією ЗМІ, є «хрещеним батьком» тендерної мафії, автором низки скандальних законопроектів, у тому числі і щодо розвитку грального бізнесу в Україні, через що є героєм не одного журналістського розслідування.

Екс-БЮТівець Віталій Чудновський – особа менш одіозна, однак запам'ятався всім дружбою з Юлією Льовочкіною, сестрою екс-глави АП Сергія Льовочкіна», – пише «LB.ua».


реклама

Коментарі  

 
+1 #3 Тася 03.10.2014 09:12
Скажи хто твій друг,скажу хто ти.16 вересня ясно показало,КП,РИГ И та Порошенковці,що тут скажеш,намахав Порошенко,за його Блок не голосуватиму.Мажоритарка,бай дуже хто,аби не риги,явні чи скриті.Жуковська-Геть!Зубик-Геть!Яценко-Геть!Тімошенко-Геть!Нечипоренк о-Геть!Нетовкіна-Геть!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #2 Черкаси 03.10.2014 09:03
ПОРОШЕНКО."ЖИТИПОНОВОМУВОД ИНТУР" ЗАБУЛОСЯ,НОВЕ ЗОМБОСЛОВО "ЄДНАЙМОСЯ",ПП ШИРКУ АНОНСУЄ? ПНХ ПЄТЯ З ШИРКОЮ!"САМОПОМІЧ" ТА "ГРОМАДЯНСЬКА ПОЗИЦІЯ",ПОВНІСТЮ НОВІ ЛЮДИ,ЖОДНОГО КОМПРАМАТУ. ПО ЛЮСТРАЦІЙНОМУ ЗАКОНУ ЄДИНІ ВСІМ СПИСКОМ 100% ПРОХІДНІ. ІНШОЇ АЛЬТЕРНАТИВИ НЕ БАЧУ. РЕШТА КУЧА ПЕРЕФАРБОВАННИХ ,АЖ ФАРБА ЛУЩЕТЬСЯ...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Черкаси 03.10.2014 08:58
ЯЦЕНКУ МІСЦЕ В СМІТНИКУ!!!А МОЖЕ ДОСИТЬ ВЖЕ ЇХ БИТИ..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100