реклама

реклама

Екс-голова КВУ Олександр Черненко, який нині є «списочником» у Блоці Порошенка і йде до парламенту, прикро вражений, що ЦВК так і не зареєструвала черкаського депутата міськради Миколу Булатецького кандидатом в нардепи. Про це Олександр Черненко повідомив щойно на прес-конференції у Черкасах.

Олександр Черненко зауважив, що склад ЦВК потрібно змінювати у будь-якому разі. Мовляв, через дії членів ЦВК багато потенційних кандидатів у нардепи опинилися «за бортом».

– Я б хотів, щоб Микола Булатецький, якого я особисто добре знаю, і якого несправедливо не зареєстрували, співпрацював з нами. Це виключно моя думка, яку я з командою не узгоджував. Але ж не Жуковську ж Булатецькому підтримувати на цих виборах, – зауважив Черненко.

Кандидат по округу №194 від партії «Блок Петра Порошенка» Олег Петренко, що був присутній на прес-конференції, також висловив слова підтримки Булатецькому, зауваживши, що десь в душі навіть переживав за можливого суперника. Петренко зауважив, що він завжди за чесну конкуренцію і тому готовий був би позмагатися з Миколою Івановичем на рівних.

реклама

Коментарі  

 
+2 #8 Razin 06.10.2014 17:04
Миколо Івановичу,все життя ви метались з табору в табір.Так ніде і не нагріли місця.От воно вам і аукається!Не можна пливти куди несе течія,треба було кудись пригребти.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #7 Тася 06.10.2014 16:53
Що там в прокуратурі на рахунок Зубика?Чого тиша?Коли його з виборів знімуть?Що там розслідувати?Все прєдльно ясно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #6 Антон 06.10.2014 16:36
До чого цей весь цирк. Всим зрозуміло, що переможе Толік
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #5 ТаНуНа 06.10.2014 16:28
М'яко кажучи, дивна пропозиція від Черненка. Як він собі бачить цю "співпрацю"? Тим більше, Черненко - списочник. Булатецький повинен допомогти, щоб його 12835-е місце в списку стало прохідним?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #4 CO2 06.10.2014 15:56
Смішно читати. Всі знають, що Булатецького зняли по цу Порошенка. Тому смішно читати Петренка.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 Міха 06.10.2014 15:43
Давай Булатецький,пок ажи,ти за Україну чи за себе...Ми дважди чесно голосували за тебе,навіть перед Майданом,спочат ку проголосували,п отім на Київ.Допоможи 194-му не пропустити Жуковську.Нам потрібен один кандидат,розпор ошення приведе Фірташа в Раду.Риги почали війну проти України не сьогодні і не вчора.Наступ Рашенвійськ почався коли Риги з ідіотським виглядом бігали по зРаді з шаріками і блокували наше ПДЧ з НАТО,тоді наша безпека від нас пішла,прибалти тільки плюють на Парашу,вони в НАТО,а Україна тоді руками ригокомуняк лишилась сама,тоді нас лишили захисту,сьогодн і запросили війська.Всі смерті українців на руках Ригокомуняк .Всі, хто за Україну,мають кістьми лягти,але Жуковській в Раді робити нема чого.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 Наталія 06.10.2014 15:34
Ось i вiдповiдь на питання "Хто винен?" ....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+19 #1 varvar 06.10.2014 15:33
Так ви ж усі продажні. Микола Іванович так і сказав :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100