реклама

реклама

Черкаська прокуратура встановила факти знущань працівниками міліції взимку під час Революції гідності у Черкасах. Та є проблема – неможливо ідентифікувати конкретних осіб. Про це на телеканалі «Рось» у програмі «Країна, яка нам потрібна» повідомив начальник управління прокуратури Черкаської області Валерій Барбаш.

– Щодо подій в лютому на дамбі, як і в цілому по подіям в місті, то прийняте наступне рішення: «Беркут», у тому числі і луганський, був тоді підпорядкований начальнику обласної міліції Володмиру Ліпандіну. Йому оголошено підозру, він оголошений в розшук. Щодо ідентифікації міліціонерів-порушників, то тут є труднощі, бо вони перебували у шоломах і захисних масках. Лише одна особа по подіях на дамбі сказала, що могла б упізнати кривдника. Проте на фото не змогла цього зробити, – зазначив представник прокуратури. – При цьому, по подіям на дамбі в нас є повний перелік осіб, що виїжджали туди.

Валерій Барбаш зауважив, що неправильно було б притягнути до кримінальної відповідальності всіх працівників міліції.

– Треба конкретних карати, які перевищували свої повноваження. І це проблема не лише в Черкасах, а й по Україні. Піднімається питання ідентифікації працівників спецпідрозділів маркуванням на шоломах проте наразі цього немає, – сказав Барбаш.

Нагадаємо, 21 лютого біля дамби у Черкасах спецпідрозділи міліції без попередження обстріляли черкащан, які облаштували блокпости, аби перешкодити масовому перевезенню «тітушок». Силовики стріляли у беззбройних людей... Того вечора було чимало потерпілих.

реклама

Коментарі  

 
0 #4 Юлія 16.12.2014 15:57
ах...в них є повний список....але ж як сказав один з чиновничків"в них стріляли....є поранені?та нє ви що"....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 Хома Брут 09.10.2014 21:26
Ніхто карати не збирається, тому що революція не дійшла до логічного завершення, при владі залишилися такі ж деморали, тільки іншого кольору. Є безліч законних методів для встановлення конкретних осіб, виконавців, і кожен оперативник, за кілька днів виявив би злочинців, якби мова не йшлася про колег. Не можете виявити конкретних виконавців, карайте всіх хто приймав участь, тому що вони є співучасниками, оскільки не припинили злочинні дії.
Якщо влада так і буде забалакувати такі актуальні теми, брехати та продовжувати справу «попередніков» третій майдан неминучий, тільки він уже буде з повним революційним комплектом, міліцейськими та чиновницькими погромами. Тоді софістика не поможе. Отож включайте розум поки не пізно, та якщо є що включать. Не забувайте, що бригаду Януковича – банальная жадность фраєра сгубила, а яка могутня система була.
А такі «соплі» як зараз при владі та в міліції за неділю зіллються.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 007 09.10.2014 17:41
А коли ж притягнуть до відповідальност і тих хто спалив на дамбі місцевий рейсовий автобус та травмували пасажирів? Фото є за 21 січня в прочерку.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Черкаси 09.10.2014 13:55
Що значить били?Вони ще стріляли!!! Є список,маєте поліграф,в чому проблема?Користуватися навчитися слабо?Пам"ятається на Майдані дехто вимагав "космонавтів" нумерувати,чого вде сім місяців пройшло а шоломи чисті,де номери???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100