реклама

реклама

Протягом вихідних в Черкаській області під час пожеж загинуло дві людини.


Так, 18 жовтня о 16.00 в селі Лебедин Шполянського району в 5-поверховому житловому будинку по вулиці Першотравневій сталася пожежа в житловій квартирі.

Повідомлення про загорання до служби порятунку «101» надійшло від сусідів, які відчули запах диму на сходовій клітині. Через сильне задимлення приміщення рятувальники змушені були працювати в апаратах на стисненому повітрі. Під час розвідки та ліквідації пожежі в квартирі було знайдено тіло 51-річного господаря.

Зі слів сусідів, чоловік часто зловживав спиртними напоями та мав погану звичку палити в ліжку. Саме через непогашений недопалок і загорілися постільна білизна та матрац, коли чоловік відпочивав. Господар задихнувся в диму пожежі.

Наступного дн, о 04.15 в селі Софіївка Черкаського району в житловому будинку по вулиці Набережній сталася пожежа. Загорання помітили сусіди, які й викликали рятувальників. На місце події оперативно прибули місцеві пожежні команди із сіл Мошни та Яснозір’я, а також спеціально пристосована для пожежогасіння техніка із Софіївського лісництва. Завдяки спільним зусиллям о 06.40 пожежу вдалося локалізувати, а о 08.00 – ліквідувати. Під час розвідки та ліквідації вогню в будинку рятувальники відшукали тіло 73-річного господаря.


Управління ДСНС України у Черкаській області звертається до громадян: необережність при палінні в нетверезому стані призводить до пожеж, під час яких пошкоджується майно, травмуються і гинуть люди.

«Заядлі курці, нехтуючи своїм життям, наражають на небезпеку і оточуючих. Закликаємо: цінуйте своє здоров’я та життя! Недбале ставлення людей до власного життя – причина великої кількості пожеж!» – наголошують у прес-службі ДСНС області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100