реклама

реклама

18 жовтня в м. Києві Міжнародна корпорація «Зоряні мости» провела Всеукраїнський конкурс-фестиваль «Осінні«Зоряні мости». На конкурс – фестиваль була запрошена творча молодь від 5 до 25р. Конкурсанти змагалися у різних номінаціях: вокалісти, солісти - інструменталісти, хореографія та інші жанри.

Метою конкурс-фестивалю є підтримка та популяризація творчості талановитих юних виконавців, міжнародний обмін творчими досягненнями, ефективна міжнародна взаємодія організацій працюючих з дітьми та молоддю в області мистецтва. Головою журі була Народна артистка України Алла Попова.

Першу музичну школа ім. М.В.Лисенка представила на конкурс - фестивалі учениця 8-го класу з академічного співу Карюк Діана (клас викладача Мусеровської Лідії Олексіївни).

Результатом конкурсного виступу Карюк Діани стала найвища оцінка журі – Гран-Прі в номінації  «Академічний вокал». Приємне враження від виступу юного дарування принесли бурні авіації глядацького залу, а також приємною несподіванкою було запрошення членів журі щодо вступу у наступному році Карюк Діани до Національної музичної академії України ім. П.І.Чайковського.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100