реклама

реклама

Черкаський «АЗОТ» за підсумками 9-ти місяців роботи відвантажив для потреб сільгоспвиробників близько 490 тис. тонн аміачної селітри, що на 3 відсотки більше, ніж торік. До кінця року спаду попиту на ринку не очікується. Про це повідомив Голова Правління ПАТ «АЗОТ» Віталій Скляров.

ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM постійно нарощує темпи виробітку й відвантаження мінеральних добрив. Водночас аграрії поспішають закупити якомога більше поживи для проведення осінньо­польових робіт, а також зробити запас на весну.


«Вже зараз ми бачимо, що вся вироблена в жовтні продукція, знову ж таки піде «з коліс». Не очікується спаду і в наступні місяці. Після того, як потреби в добривах під час осінніх польових робіт будуть задоволені, – відбудеться перехід до їхнього зимового накопичення на складах. Цей процес триватиме до весни, – зазначає Віталій Скляров, Голова Правління ПАТ «АЗОТ». – Працюючи в складних умовах, ми повинні виконувати договірні зобов’язання щодо поставок мінеральних добрив для села, аби аграрії виростили врожай і Україна була з хлібом, а також виконувати експортні контракти, забезпечуючи надходження валюти в державу».

Цьогоріч підприємство вже відвантажило майже 490 тис. тонн аміачної селітри, що на 3% більше, порівняно з минулим роком. Загалом же потреба аграріїв в аміачній селітрі становить 1,7 мільйона тонн.

Горлівський «Стирол» і Сєвєродонецький «Азот» не працюють. Не на повну потужність працює і ПАТ «Рівнеазот». Тому левову частку виробітку аміачної селітри для внутрішнього споживача взяв на себе Черкаський «АЗОТ», інформує прес-центр підприємства.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #5 Моня Биберман 23.10.2014 09:10
То вы там определитесь как нибудь, грозит ли Азоту звиздец или "спаду не буде"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #4 SOS 22.10.2014 16:37
Цитую СЕЛЯНИН:
А селяны в негазыфикованых селах ВЫМЫРАЮТЬ!

Ви пропонуєте пустити газ,щоб не мучались???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 Loki 22.10.2014 16:02
Хм! Тонко! Без * и с камментами! Братва! Учитесь! ))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 АнтиРиг 22.10.2014 16:02
Все добре,бізнес,ви ручка,все капає на рахунки..Ми за Фірташа раді,вам нічого не заважає віддати борг Нафтогазу,370 міліонів,поверн іть боргу!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #1 СЕЛЯНИН 22.10.2014 15:59
А селяны в негазыфикованых селах ВЫМЫРАЮТЬ!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100