реклама

реклама

Жодних переговорів щодо передачі «азотівських» тролейбусів місту Черкаси не було. У цьому сьогодні журналістів запевняв міський голова Черкас Сергій Одарич. Так він відреагував на інформацію, що поширюється містом про передачу тролейбусів місту.

– Ніхто з керівництва «Азоту» жодних перемовин чи пропозицій щодо передачі тролейбусів місту не робив, – запевнив Сергій Одарич. – Однак якщо кандидат в нардепи Валентина Жуковська про це заявила, то я вважаю, що це слово має бути дотримано!

Насправді ж, за словами мера, розмова про тролейбуси фігурувала лише, коли деякі депутати міськради нав’язували керівнику міста свій варіант виконавчого комітету.

– Купіть тролейбуси, тоді ми підтримаємо ваш варіант виконавчого комітету, а ні, то будемо блокувати . Ось така розмова – єдина, яка була щодо тролейбусів в останній період, – зазначив мер.

Детальніше дивіться відео з прес-конференції.


реклама

Коментарі  

 
+1 #6 Дід Трохим 23.10.2014 10:58
Маладєц Алєгіч, ізводь її псіхіку всякими фейками. Видно, недовго осталось, уже галюцінації пішли про якісь домовленості. А потом нехай вона заплатить за утілізацію металобрухту :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #5 Андрій 22.10.2014 19:24
Що то я не пойму, а чого Одарич не хоче, щоб тролейбуси містом їздили. То понятно, шо йому в машині удобно, а про нас містян хто подумає?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #4 тру 22.10.2014 19:10
безкоштовно передать. одарич все таки комуніст у душі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #3 НадраБанк 22.10.2014 18:57
Ніколи не голосував за Одарича, але як він тримається в цій ситуації з тролейбусами - молодець. Він виріс трішки в моїх очах.
А Жуковська, будь-ласка, нехай дарує тролейбуси, якщо їй так хочеться пропіариться. Їй з фірташом Порошенко і так подарував округ, коли зняв з виборів Булатецького
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 SOS Риги 22.10.2014 17:54
І головне,РИГИ Фірташ -Жуковська ,Бойко-ОпоБлок,всілись на газову трубу і блокують опалювальний сезон!!!АЗОТ використовує споживчий мінімум газу для населення!!!! Терміново зібратись і позбавити їх будь якого впливу на ВР та Кабмін,приватни й бізнес геть від держави,досить кров пити,... тролейбусні,хай Жуковська десь там на тролейбусних "рогах".....26-го останній шанс щось мирно змінити в верхах,або ми обираємо нову і патріотичну Раду,або повертаються старі і буде бунт.Ліхтариків не буде,їх винесуть,виволо чуть,і круг Ради роздеруть.Байки про люстрацію і смітники,то до виборів,коли є надія на оновлення,будут ь старі РигоКомуняки,ба лакуни-обіцяльники,люд ям вихода не буде.За кров і зраду,заплатять всі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 незнайка 22.10.2014 17:41
Чужое-оно и есть чужое А вот понижением уровня стояния грунтовых вод в р-не ул Первомайской город или АЗОТ должен заниматься?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100