реклама

реклама

6 листопада у Черкасах відбудеться сольний концерт гурту «Скрябін». Цього вечора зі сцени Обласного Палацу культури пролунають найкращі пісні колективу, починаючи з 1989 року. Це будуть всі хіти і пісні з альбомів різного часу: «Люди, як кораблі», «Мовчати», «Старі фотографії», «Спи собi сама» та інші улюблені композиції «Скрябіна».

В 1986 році поет Андрій «Кузьма» Кузьменко і його друзі вирішили створити свій гурт, який згодом назвали «Скрябін».


За ці роки музичний колектив кілька разів змінював свій стиль, від нью-вейва і неоромантики, до альтернативи і панку. При цьому, музиканти ніколи не втрачають свого власного стилю, смаку й переконань. Пісні поп-рок гурту «Скрябін» завжди впізнають, люблять і поважають, завдяки чому колектив має величезну армію прихильників, а її фронтмен - Кузьма - найвпізнаване обличчя в українському шоу-бізі. Він вже кілька років працює ведучим розважальних програм на ТБ.

До речі, назва «Скрябін» не має нічого спільного з російським композитором Олександром Скрябіним - її було взято на честь звукорежисера гурту, який припадав цьому композитору повним тезкою. Про це знають всі шанувальники гурту, а також й про те, що Кузьма - найтовариська людина на планеті!

У Скрябіна взагалі немає ніякої охорони. Звичайна, проста людина, без німбу над головою. Саме тому, після кожного сольника багато глядачів із задоволенням спілкуються і фотографуються з Кузьмою та музикантами.

Шанувальники «Скрябіна» й поціновувачи гарної музики гідно оцінять концерт, який відбудеться на сцені Черкаського Палацу культури «Дружба народів» 6 листопада 2014 року о 19:00.

Гарного перегляду і приємного відпочинку!

Довідка. Концертний тур гурту «Скрябін» проходитиме обласними містами у південній, центральній і західній Україні:

2.11.2014 р - Одеса, Філармонія

3.11.2014 р - Миколаїв, Обласний Палац культури

4.11.2014 р - Херсон, ККЗ «Ювілейний»

5.11.2014 р - Запоріжжя, ПК ім.Кірова

6.11.2014 р - Черкаси, ПК «Дружба Народів»

10.11.2014 р. - Івано-Франківськ, Драмтеатр ім. І.Франка

11.11.2014 р. - Львів, Палац спорту «Україна»

12.11.2014 р. - Рівне, МПК «Текстильник»

13.11.2014 р. - Чернігів, Драмтеатр

Організатори концертів: компанія «Квартал-Концерт» і концертне агентство «Майстер Шоу».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100