Протягом вихідних днів у Черкаській області виникло 15 пожеж. Дві з них закінчилися трагічно.


Так, учора о 18.30 в селі Софіївка Золотоніського району горів житловий будинок. Про загорання споруди вогнеборців сповістили схвильовані сусіди, які побачили палаючий дах. На місце пожежі оперативно прибули бійці місцевої пожежно-рятувальної частини, які оперативно локалізували та ліквідували полум’я. Під час рятувальних робіт фахівці ДСНС у будинку знайшли тіло господаря, проте врятувати його не вдалося. Чоловік задихнувся продуктами горіння. Причина пожежі з’ясовується.

Того ж дня о 18.30 в селі Нетребка Корсунь-Шевченківського району сталася ще одна пожежа з фатальними наслідками. Про загорання місцевим вогнеборцям повідомили сусіди. Бійці чергового караулу ДПРЧ-11, які оперативно прибули на місце пожежі, локалізували та ліквідували загорання. Під час рятувальних робіт у будинку знайшли тіло літньої господарки. Жінка задихнулася продуктами горіння. Причина пожежі з’ясовується.

Із початку року пожежі в області уже забрали життя 51 людини.

Управління ДСНС України у Черкаській області звертається до громадян з проханням дотримуватись вимог правил користування пічним, електричним та газовим опаленням, не палити в ліжку та бути обережними під час користування відкритим вогнем.

«Пам’ятайте, що від дотримання елементарних правил залежить безпека вашого життя!» – просять у прес-службі ДСНС області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100