реклама

реклама

У Черкасах стартує масштабний проект - фестиваль надихаючого кіно, який покликаний створити життєстверджуючу атмосферу серед людей, яка особливо необхідна в період потужних суспільних потрясінь. Кіно після якого хочеться жити, можна буде побачити по вихідним: 1 та 2, 22 та 23, 29 та 30 листопада у к/т «САЛЮТ», Хрещатик 170.Про це інформують організатори.


«Щастя можна найти навіть у темний час, якщо не забувати звертатись до світла... Аж цілий рік постійної емоційної напруги, потрясінь і виснаженості - починаючи від Майдану, потім Крим, Схід України... Принципове завдання Кіноатмосфери, зробити «глибокий вдих свіжого повітря» містянам та продовжувати жити!» - розповідає Олег Саух, автор проекту.

«Кіноатмосфера - це можливість додати в життя більше позитивних хвиль. Тут ви отримаєте поштовх до руху вперед, відчуєте радість, спокій і бажання дихати і жити! Кіноатмосфера - це місце сили, позитиву і нових бажань до життя. Це треба відчути, побачити, взяти побільше теплих вражень! І жити з новою метою, з потужним зарядом оновленої енергії» - каже Лариса Теліженко, арт-менеджер.

Навколо Кіноатмосфери обєдналися кращі у своєму професійному напрямку партнери: Багатозальні кінтеатри «Мультиплекс»,  «Меджик дизайн», «Будинок Торгівлі», «Велика кишеня», OS.CONSEPT  grup., VSTeam Creative Group.

"Як пересічна людина, я здивований тим, що в Черкасах можуть бути цікаві та масштабні культурні проекти. Як спеціаліст затверджу: Кіноатмосфера - абсолютно унікальне явище, оскільки втілела в собі найкращий кінематографічний доробок світу останніх десятиліть. Тому від імені працівників та прихильників кінотеатрів Мультиплекс, запрошую на фестиваль надихаючого кіно за порцією натхнення!" - каже Констянтин Чернецький, директор к-т Мультиплекс.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100