реклама

реклама

Черкаські автомайданівці здійснили ще одну доставку гуманітарної допомоги нашим воїнам, які захищають країну у районі м. Дебальцеве, інформує прес-центр автомайданівців.

Більше 10 тон вантажу було доставлено у розташування 54-го окремого розвідувального батальйону, бійці отримали необхідні для облаштування бліндажів дошки, бруски, щити (офісні перегородки), телевізор, а також багато інших вкрай важливих речей для виживання в польових умовах.

Крім того, активістам довелось побувати на передовій позиції 128 механізованої гірсько-піхотної бригади, де відбувають службу близько 100 черкасців. Бійці, які перебувають у найтяжчих умовах, отримали такі потрібні їм теплі речі, буржуйки, паяльні лампи та домашні продукти харчування.

Волонтерів ГО "Автомайдан-Черкаси" вразило те, в яких нелюдських умовах нашим воїнам доводиться виконувати свій військовий обов’язок, і що, незважаючи на це, вони ні на що не скаржаться і готові до кінця захищати Батьківщину. Через автомайданівців військовослужбовці передали найщиріші слова подяки всім тим небайдужим людям, які зібрали та передали гуманітарну допомогу, а саме: членам волонтерської ініціативи "Наш батальйон", мережі магазинів "Шарм", ВАТ "Темп", ТОВ "СЕЛМАГРО", ТОВ "Коопвнешторг", "Черкаситеплокомуненерго",власникам та працівникам лісопилок с. Руська Поляна, а також іншим черкащанам, які долучились до цієї важливої добродійної справи.

ГО "Автомайдан-Черкаси" продовжує займатись волонтерською місією та просить усіх небайдужих долучатись до допомоги нашим воїнам.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #2 адекватний 01.11.2014 15:29
Це ще один доказ про ганебність нинішніх. Кинути своїх героїв на призволяще а самим набивати кишені. Такого Яник не допускав. Дякувати людям які своїх не кидають у біді. Слава Україні! Ганьба керувальникам патрійотам що позбавили державного піклування своїх воюючих героїв та скалічених війною хлопців.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Сева 31.10.2014 16:26
Правда всім треба подякувати за допомогу!!!! Знайомі на працюють на ТЕМПі. Там виробляють спальні мішки і буржуйки класні (горить все в них) для бійців АТО... СЛАВА УКРАЇНІ !!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100