реклама

реклама

Державна податкова інспекція у м. Черкасах нагадує платникам, що до 1 листопада 2013 року термін дії безкоштовних ключів складав один рік. І лише з 1 листопада 2013 року вони діють два роки. Платникам, у яких термін дії електронних ключів добігає кінця, потрібно їх поновити.

Електронний цифровий підпис (ЕЦП) накладається за допомогою особистого ключа та перевіряється за допомогою відкритого ключа. За правовим статусом він прирівнюється до власноручного підпису (печатки).

Сертифікат відкритого ключа (сертифікат ключа) – документ, виданий центром сертифікації ключів, який засвідчує чинність і належність відкритого ключа підписувачу. Сертифікати ключів можуть розповсюджуватися в електронній формі або у формі документа на папері та використовуватися для ідентифікації особи підписувача. Посилений сертифікат відкритого ключа – сертифікат ключа, який видається акредитованим центром сертифікації ключів.

Такі ключі, отримані у відділі реєстрації користувачів при ГУ Міндоходів в Черкаській області АЦСК ІДД Міндоходів, надають можливість подавати звітність в електронному вигляді не лише до органу Міндоходів, але й до Пенсійного Фонду України та органів державної статистики України.

Великі платники податків мають можливість безкоштовно отримати електронні ключі для подання звітності через Інтернет.

Отримати посилені сертифікати ключів електронного цифрового підпису платникам міста можна у відділі реєстрації користувачів при ГУ Міндоходів у Черкаській області за адресою: м. Черкаси, вул. Хрещатик, 235, кабінети 108-109. Тел. для довідок 33-91-77, 35-26-23, зазначають у Державній податковій інспекції у м. Черкасах.


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 A 01.11.2014 10:48
Шановні представники АЦСК ІДД Міндоходів! Чому не вирішується питання міжнародного визнання українських алгоритмів ЕЦП? Навіщо нам такі алгоритми, які крім українських ЦСК ніхто більше не визнає? Може, тоді краще пропонувати перейти на міжнародно визнані алгоритми?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100