реклама

реклама

1 млн 640 тис. грн виділив Кабінет Міністрів для придбання квартир сім’ям загиблих у АТО героїв Оршанця: майора Миколи Зайцева, майора Віталія Вінниченка, майора Ігоря Петріва, старшини Сергія Єпіфанова, старшого прапорщика Володимира Гречаного.

– Але житло, яке сьогодні пропонується в Черкасах, за квадратурою більше, ніж на ці кошти можна було б купити, – розповів кореспондентові «Прочерку» заступник начальника Навчального центру Держприкордонслужби в Оршанці Володимир Мороз. – Тому за сприяння голови облдержадміністрації Юрія Ткаченка Мінрегіонбуд довиділив ще понад 600 тисяч гривень бюджетних коштів для фінансування придбання квартир.

За словами полковника Мороза, помешкання буде виділено в будинках у мікрорайоні «Митниця». Перед передачею сім’ям загиблих військовослужбовців у квартирах буде проведено ремонт.

Як пояснив Володимир Мороз, наразі житло отримають сім’ї тих прикордонників, які були на квартирному забезпеченні. Питання підтримки сімей інших загиблих (курсантів, мобілізованих, які вже мали житло тощо) вирішується індивідуально.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100