реклама

реклама

На фото – заступник голови ОВК Станіслав Голубець, колишній «свободівець»

На фото – заступник голови ОВК Станіслав Голубець, колишній «свободівець»

Окружна виборча комісія одномандатного виборчого округу №198 звернулася до Центрвиборчкому з проханням призначити нового голову, бо чинний на роботі не з’являється. Про це в коментарі «Прочерку» повідомив заступник голови ОВК Станіслав Голубець.

– Ситуація в ОВК нормальна... за винятком відсутності голови, – зазначив Станіслав Вікторович. – А без голови ми не можемо заносити відомості в систему «Вибори». ЦВК присилати нам нового голову не хоче... Десять хвилин тому мав розмову із нашим куратором. Я сказав: «Робіть щось, бо ми ж повинні закінчити вибори. Чи ми будемо і далі тут колотитися невідомо скільки?» Нам відповіли, що нас «почули».

Станіслав Голубець зазначив, що в міру своїх повноважень зараз виконує обов’язки керівника ОВК, але системний адміністратор стверджує, що виконуватиме розпорядження тільки голови.

За даними ЦВК, на окрузі №198 переміг самовисуванець Сергій Рудик (в минулому – активіст «Свободи»), який набрав 21,45% голосів. На другому місці – самовисуванець, народний депутат Віктор Тимошенко, в якого 20,71%. Проте офіційно встановити результати виборів ЦВК не може, оскільки не отримала з ОВК всієї необхідної для цього документації.

На сайті ЦВК зазначається, що головою ОВК №198 є висуванець партії Наталії Королевської «Україна – Вперед!» Сергій Степанський. Заступник голови Станіслав Голубець був запропонований до ОВК політичною партією Українська платформа «Собор».

реклама

Коментарі  

 
0 #3 Іван Сам 08.11.2014 18:21
Будучи "від різдва до колядки" замом мера Колісника мав творчий псевдонім Бетмен - бо полюбляв лазити по дахах.
Кому з колег по майданах не плюнув в очі, або в душу хоч раз знайти складно (категоричний наче сам святий).
А спортсмен дійсно чудовий.
В осередку свободи дійсно змінилось багато гетьманів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 лего 04.11.2014 19:31
виграють вибори із розривом у кілька тисяч голосів. Виграш 500 голосів - це не виграш
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Смілянин 04.11.2014 18:30
Мабуть сам колишній керівник фракції свобода Станісла Голубець боїться що його друг Сергій Рудик може не пройти на виборах, то він кіпішує та дьоргаїться від без виходя
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100