реклама

реклама

У парку Хіміків триває будівництво стаціонарного туалету.

Працівники підприємства «Електромонтаж-424» розпочали роботи в жовтні й планують завершити до кінця поточного року, йдеться на сайті КП «Дирекція парків».


Наразі обсяг робіт виконаний на третину. Потрібно ще звести дах, встановити двері, виконати внутрішні роботи, приєднати комунікації, облаштувати територію біля будівлі.

Вартість проекту – 391 тис. грн, які виділені зі спеціального фонду. 


Нагадаємо, що стаціонарні вбиральні працюють у Ювілейному парку, парку «Перемога» та Долині троянд.

– Отримав зауваження від користувачів соціальних мереж щодо припинення роботи туалетів із завершенням паркового сезону, – додає директор КП «Дирекція парків» Микола Бондаренко. – Хочу пояснити: в теплу пору року відвідування туалету для жителів та гостей міста безкоштовне. Утримання кожної вбиральні коштує підприємству майже 4 тисячі гривень та фінансується по суті за рахунок підприємців, які працюють у парках. У холодну пору року значна частина підприємців згортає свою діяльність, тож надходження підприємства зменшуються, так само, як і кількість відвідувачів. Вартість же утримання кожної вбиральні зростає до 5,2 тисячі гривень на місяць за рахунок опалення. Це економічно важко для підприємства, тому вбиральні взимку «консервуються». У цьому році спробую «запускати» туалети в роботу під час масових заходів, а в дні, коли кількість відвідувачів в парках мінімальна, «консервувати» вбиральні для економії бюджетних коштів.

Новий керівник планує активно залучати інвесторів, аби покращити економічний стан підприємства. За таких умов можна буде говорити про роботу туалетів взимку.

реклама

Коментарі  

 
+4 #5 Дід Трохим 06.11.2014 14:14
391 тисяча - це з врахуванням 1000% інфляції? Ви шо, подуріли? Хай смєту оприлюднять, це вже пацани вобще з катушок з’їхали. Там на картинці 15 штук - гора. Це з врахуванням паперу, пшикалки і льогкой музички.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #4 пенсіонер 06.11.2014 13:48
у парку люди перебувають постійно, а не на заходи масовізбираютьс я і туалет там або існує або його нема . ну прибіжить до ЗАКОНСЕРВОВАНОГ О відвідувач-далі все зрозуміло. :lol: скупий платить двічі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 R 06.11.2014 13:31
Вартість будівництва "тубзіка" - 391 000 гривень?!!
І ще - 5200 гривень щомісячно на його утримання?!
Директор Бондаренко різко стартонув...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 varvar 06.11.2014 13:16
Халай еще и туалеты строит
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Таки да 06.11.2014 12:53
Сишите, новость дня о стройке века!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100