Директор смілянського комунального підприємства «ВодГео» Олександр Коваленко сьогодні не з’явився на робочому місці, пише видання «Смеляночка».

Як стверджує видання, у Смілі поширилася інформація, що Олександр Коваленко вчора зібрав колектив, аби попрощатися особисто. Під час зустрічі він повідомив, що сьогодні міська влада їм представить нового керівника підприємства. Натомість сьогодні Олександр Коваленко на роботу не прийшов, як і не прибув новий керівник.

Нагадаємо, після вчорашнього відключення підприємства за його борги від енергоживлення, Сміла опинилася за крок від комунальної катастрофи. Окрім відсутності води, місто могло залишитися і без тепла, оскільки котельні потребують водопостачання для поновлення у власних мережах.

«ВодГео» має заборгованість за електричну енергію у розмірах близько 11-12 млн грн. Така інформація неодноразово підтверджувалась представниками офіційної влади.

У той же час, як стверджують у «ВодГео», держава їм заборгувала кошти у розмірі близько 15 млн грн, які є різницею у тарифі, що підлягає компенсуванню.

Після перемовин із представниками «Черкасиобленерго» живлення «ВодГео» увечері було поновлено, стверджує видання.


реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100