реклама

реклама

Канівська районна організація ВО «Свобода» за сприяння місцевих прихильників партії в селі Яблунів на місці масового поховання жертв Голодомору 1932-33 років встановила пам'ятний знак – дерев'яний хрест.

Хрест та пам'ятну табличку виготовили за сприяння міської «Свободи», небайдужих громадян та місцевого осередку громадської організації «Майдан».

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Банду геть 24.11.2014 02:58
Пам'ять митрополита Володимира вшанували патріархи трьох Церков і... жоден представник Московського патріархату.У перший день народження Блаженнішого митрополита Володимира після його смерті жоден із представників УПЦ Московського Патріархату не прийшов його помянути.Дуже теплі слова про нього сказали і Патріарх Філарет, і предстоятель УГКЦ митрополит Святослав (Блаженніший Святослав (Шевчук) - Ред) і митрополит Мефодій з УАПЦ.Тим дивовижніше було спостерігати відсутність на дні пам'яті людей, які перейняли після митрополита Володимира кермо влади УПЦ МП. На вечір пам'яті не прийшов жоден представник Лаври та чинного Синоду УПЦ МП. Вийшло дуже демонстративно. Дуже в дусі поточного стилю поведінки московського начальства наших святих отців.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100