реклама

реклама

Учора учні черкаської загальноосвітньої школи № 34 зустрілися із воїном АТО, командиром розвідувально-диверсійної групи черкаського підрозділу батальйону «Айдар», який зараз дислокується у Щасті Луганської області, самооборонівцем Миколою Сташуком. Він подарував для військового музею, який у планах створення адміністрацією школи, використаний снаряд реактивної протитанкової гранати (так званої «мухи»), підписаної бійцями підрозділу «Айдар».


- Добре, що у черкаських школярів присутній патріотичний дух. Я побачив у цій школі чудові музеї, які виховують в дітях любов до своєї країни, – сказав під час візиту Микола Сташук. – На жаль, нам випала доля застати війну на нашій землі. В зону АТО я прийшов із Майдану, будучи членом громадської організації «Самооборона Майдану Черкаської області». Від самого початку подій на Донбасі дуже багато членів нашої організації як волонтери їздили туди із гуманітарною допомого. Багато-хто, в тому числі і я, залишились там воювати. Особливо, коли бачили у складі добровольчого батальйону «Айдар» дівчат-воїнів: якщо вони не бояться боронити свою землю, то це тим паче під силу чоловікам. Ми зробимо все, аби зупинити ворога, щоб не дай бог, ця біда не прийшла у Черкаси.

Від українського козацтва Микола Сташук отримав орден за заслуги перед Вітчизною. А діти змогли отримати відповіді на свої питання про війну. Директор школи пообіцяв потримати використану «муху» в  руках усім учням школи, які будуть добре поводитися.

Прес-центр ГО «Самооборона Майдану Черкаськоі області».

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #5 стабилизец 19.12.2014 08:48
Цитую Уманский Еврей:
Да, вот вам и Европейские ценности. Бардак, дефолт и деградация общества. Чего хотели, вот и получили. Ганьба!

Это чисто украинские ценности были, есть и будут. Европа и Америка прекрасно понимают, с кем и чем имеют дело, поэтому никаких НАТО и евросоюзов украине не видать как своих ушей.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 Уманский Еврей 18.12.2014 21:32
Да, вот вам и Европейские ценности. Бардак, дефолт и деградация общества. Чего хотели, вот и получили. Ганьба!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 адекватний 18.12.2014 18:19
Куди завели країну. Може мужик і настоящий воїн - захисник вітчизни АЛЕ хіба школярів треба вчити насиллю? Хіба мало нам горя? Краще б подарував малюнок дитячий з яким хлопці воюють,якщо звісно не брешуть наші ЗМІ як завжди.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Капля 18.12.2014 18:11
А домой забрал настоящюю!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1   18.12.2014 17:53
Школа почала рухатись в напрямку до 7 березня 1981 року.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100