реклама

реклама

Менше, ніж за годину, о 18.00, у кінотеатрі «Україна» по вул. Смілянській, 21 відбудеться прем’єрний показ документального фільму «Сильніше, ніж зброя».


Це – український повнометражний документальний фільм 2014 року творчого об’єднання «Вавилон 13». Формат: 16/9, Full HD, DCP. Звук: 5.1. Мова: українська, російська, субтитри: англійська. Час: 78 хв.

«Сильніше, ніж зброя» – це наша з вами історія, яка обпалює серця, згадуючи події та людей, які з часів Євромайдану до війни на Сході будують нову Україну. Фільм показує еволюцію українських реалій від стихійної спроби захоплення Адміністрації Президента 1-го грудня до кривавих боїв у руїнах донецького аеропорту. Він дає глядачеві можливість відчути піднесення і розпач як майдану, так і війни на сході України», – розповідають про фільм організатори. – Коли люди на Майдані почали встановлення наметів і побудову барикад, десять українських кінематографістів створили творче об’єднання «Вавилон-13», яке стало кінематографом громадянського протесту на Майдані.

На презентацію стрічки до Черкас приїхали режисер творчого об’єднання «Вавилон-13» Констянтин Кляцкін та оператор «Вавилон-13» Андрій Котляр.

Як зауважив пан Костянтин у коментарі «Прочерку», Черкаси стануть 18-м містом в Україні, що побачить фільм «Сильніше, ніж зброя».

Чи планує творча група показувати фільм у анексованому Криму та на Сході, Костянтин Кляцкін зауважує, що в Криму – точно ні.

– А на Сході...  У Харкові були, Маріуполі були... – пригадує режисер «Вавилон 13». – Зараз намагаємося зробити в Слов’янську.

За словами Костянтина, квитки на прем’єрний показ ще залишилися.

– Щоб їх не залишилося, потрібно проводити потужну рекламну кампанію. Нам же допомагають проводити покази тільки небайдужі активісти. Хоча, навіть якщо прийде 50 людей, то можна таку цікаву розмову провести! У нас фішка в тому, що ми завжди влаштовуємо розмову після показу. Ми не спілкуємося із глядачем до. Ми буквально презентуємо, а після показу, коли є емоції, є багато питань, тоді це спілкування є дуже цікавим, – запевняють представники «Вавилону-13».

За кошти, виручені від показу, припускає режисер, навряд чи вдасться оновити матеріально-технічну базу творчого об’єднання.

– Як мінімум, повернути нам кошти за проїзд. Ми не розраховуємо на комерційну цінність. Тут головне зараз – прокатати, – зізнається Костянтин Кляцкін.

Широкий прокат фільму «Сильніше, ніж зброя» в кінотеатрах почнеться з 22 січня.

Вартість квитків: 20грн. Бронювання квитків: (0472) 45-90-96.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100