реклама

реклама

У Кочубіївській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів, що на Уманщині, урочисто відкрили після добудови сучасну спортивну залу.

У церемонії відкриття взяли участь заступник голови районної ради Валентина Швець, голова райдержадміністрації Ярослав Скус, керуюча справами районної ради Наталія Короп, начальник відділу освіти РДА Олена Мельничук, Кочубіївський сільський голова Галина Долгова, директор місцевої школи Алла Кісіль, депутати районної ради, педагогічний колектив навчального закладу, учні і батьки школярів, спортсмени, представники громадськості та місцевих ЗМІ.

Інвестор новозбудованого спортивного об’єкту – депутат районної ради, керівник місцевого фермерського господарства «Агрофірма «Базис» Володимир Осадчий.

Відкриття спортивної зали збіглося у часі з відзначення 60-річного ювілею Володимира Олексійовича. Тож ювіляр разом з іншими представниками влади особисто перерізав символічну червону стрічку і під оплески присутніх відкрив спортзал. Площа забудови – 747,35 кв. м. Ця – новенька сучасна двоповерхова споруда стала окрасою не лише школи, а й всього села.

Із вітальним словом до ювіляра й до присутніх звернулася заступник голови районної ради Валентина Швець. Вона привітала гостей свята і зазначила, що відкриття нового спортивного комплексу сприятиме примноженню нових спортивних здобутків у Кочубіївці, адже спортивний комплекс має всі умови для того, щоб навчатися, займатися спортом та фізично розвиватися.

Посадовець представницької влади району висловила вдячність Володимиру Осадчому за сумлінну звитягу на сільськогосподарській ниві, благочинну допомогу громадам сіл району, активну депутатську діяльність упродовж кількох скликань та з нагоди ювілею вручила йому Почесну грамоту районної ради, вітальну адресу та цінний подарунок.

Цього дня на адресу керівника знаного на Уманщині господарства було висловлено багато щирих і теплих слів вдячності. Лише за останні кілька років за його фінансової підтримки реконструйовано за сучасними вимогами сільський будинок культури і бібліотеку. За рахунок фермерського господарства фінансується місцевий хор, футбольна та волейбольна команди, забезпечується якісне водопостачання у селі.

Кульмінацією спортивного свята стали виступи учнів Кочубіївської ЗОШ.

На завершення заходу священик місцевої церкви освятив спортивну залу та побажав учням міцного здоров’я і допомоги Божої на шляху досягнення успіхів у спорті, зазначають у відділф інформаційного забезпечення та взаємодії із засобами масової інформації Черкаської облради.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Василь 25.12.2014 22:17
Тільки виключно зусиллям Антона Яценка. Я вважаю, що Антон - це цадик для православних євреїв
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100