реклама

реклама

Черкаський міський голова Сергій Одарич вважає, що чинного секретаря міської ради Олександра Радуцького треба притягнути до кримінальної відповідальності. Про це він заявив у коментарі vikka.ua.

Фото з архіву "Прочерку"

Фото з архіву "Прочерку"

За словами Одарича, Радуцький за останні кілька тижнів вчинив низку правопорушень, які вимірюються десятками мільйонів гривень.

"Він безпосередньо втручається в роботу казначейства, лобіює інтереси окремих фірм, причому таких, які дивним чином зареєстровані за адресою одного з депутатів міської ради Володимира Халая", – зазначив мер.

Одарич розповів, що фірми цього депутата "в обхід тендерних процедур отримали мільйонні замовлення з міського бюджету на виконання тих робіт, які вони ніколи не виконували і які навіть не передбачені їхнім видом діяльності, зокрема дорожні роботи".

"Це капітальні ремонти вулиць Канівської, Університетської. Наразі роботи взагалі не виконані, але за клопотанням пана Радуцького сотні тисяч гривень авансово перераховані цим фірмам", – повідомив міський голова.

"Радуцький, порушуючи власні повноваження, вимоги законодавства, втручається в роботу казни, клопоче про перерахування мільйонів гривень на цю одну фірму ПП "Черкаси-Інтерстрой". Назва дивним чином співзвучна з іншою скандальною фірмою "Інтербуд" пана Калашника. І казна перераховує без будь-яких законних підстав. На ці фірми йдуть сотні тисяч гривень авансових платежів без виконання роботи", – додав він.

Другим прикладом правопорушення чинного секретаря міськради Одарич назвав справу полігону, а саме – "надання іншій компанії, близькій до Радуцького ("Інтербуду" і "Експоінвесту" Калашника), право забудовувати 10 гектарів вільних земельних ділянок".

"Сьогодні я ще перевіряю обставини, куди поділися кошти на спортивний зал у 18-й школі. Неодноразово Радуцький заявляв, що це його округ, що він опікується цим будівництвом, а будівництво здійснює його партнер Калашник. Дивним чином на бетонній підлозі, замість дерев'яного покриття, яке має бути в усіх спортзалах шкіл, з'являється просто лінолеум, на якому діти в майбутньому будуть падати, отримувати травми тощо. Бо лінолеум – не те покриття, на якому можна займатися спортом", – переконаний мер.

На думку Одарича, депутати міської ради мають вивчити це питання щодо Радуцького і прийняти рішення про його звільнення.

"Я вважаю, що Радуцький має бути звільнений. А по деяких епізодах я взагалі вважаю, що він має бути притягнутий до кримінальної відповідальності. Я сьогодні звернувся до правоохоронних органів із цього приводу ", – заявив міський голова.

Нагадаємо, сьогодні секретар міськради Радуцький заявив про намір Одарича звільнити його з займаної посади. Мовляв, мер спілкується з депутатами, шукаючи серед них нового секретаря ЧМР.

На думку Радуцького, такі дії мера пов'язані з тим, що він почав розкривати "корупційні схеми", що існують у стінах міськвиконкому.

реклама

Коментарі  

 
+2 #18 Форум розвитку Че 26.12.2014 12:23
Одарич та його карманні змі відкрито брешуть!
Маніпуляції та підтасовка фактів - це його "професія", яка досі приносила і приносить Одаричу не аби який зиск. Брехня стала його ремеслом ще тоді, коли він "боровся з Кучмою" з останніх сил.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #17 Штірліц 26.12.2014 00:01
А це в крові мера.
Завербований КДБ ще на 1 першому курсі ін-ту, з якого його вигнали, він був засланий в ""Рух", де успішно "стукав" на Чорновіла та "зливав" інформацію КДБ істам.
Тепер згадав старе ремесло.
Але, очевидно, він ніколи і не залишав його, за що і кришує всі його корупційні схеми СБУ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #16 Ольга 25.12.2014 21:16
Как аукнется, так и откликнется. Копал Саша с Мелей под Одарича яму, теперь туда сами и падают.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #15 неравнодушный 25.12.2014 20:32
А если обоих - на свалку историии? Города Черкассы?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #14 схемочьос 25.12.2014 20:09
Цитую Братушка:
Братушки! Ну де це таке є - мер і секретар як собака з котом... Нонсес!


зазвичай в с......... інші обовязки.
Хоча в цьому щось є: будуть зливати весь бруд один про одного, тому, можливо, менше вкрадуть - боятимуться один одного.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #13 smart 25.12.2014 20:02
Одарич вже показав себе як нiякий мер.Не треба було двiчi в рiку заходити....Хибна думка стосовно Радуцького.Вiн хоч не дасть бiльше вкрасти без нагляду.... Буде контролювати. А От за Одаричем глаз да глаз... Хтось ще пам'ятае книжечку,яку вiн видав перед Тим як в мери йти? До з того зроблено? Нiчого.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #12 УКРАЇНЕЦЬ 25.12.2014 19:33
Молодеь Одарич,ще спільників Радуцького поіменно роздрукуй,хто там підрижки Фірташа "Рідне місто",шмат БЮТа,хто,поімен но,хто цю мавпу підтримує в аферах.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #11 Черкаси 25.12.2014 19:30
Давно пора Радуцького афериста спакувати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #10 Муська 25.12.2014 19:15
Тяжело Радуцкому одному тянуть город, без верных друзей Воротника и Мамалыги. Втроем бы они такое завертели, типа прорыв на "Рось" :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #9 уКрапуцкий 25.12.2014 19:04
Цитую пушкін:
тільки дуель!

Согласен, только на бычьих хвостах
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100