реклама

реклама

Із 1 січня 2015 року міграційна служба розпочне видавати біометричні паспорти для виїзду за кордон. В Управлінні Державної міграційної служби в Черкаській області вже встановлено обладнання для оформлення таких документів.

 

Проводяться тестові випробування та навчання працівників міграційної служби з оформлення паспортів з біометричними даними громадян, зауважує начальник Придніпровського РВ у м. Черкаси УДМС України в Черкаській області Наталія Лисенко.

У січні 2015 року всі охочі громадяни України зможуть оформляти такі документи.

За особистої підтримки Прем’єр-міністра України, уряд виділив 150 млн грн на обладнання та оформлення біометричних документів. Оформлення і виготовлення біометричних паспортів для виїзду за кордон буде проходити в кілька етапів.

На першому етапі таке обладнання встановлено одне в Управлінні ДМС в Черкаській області за адресою: вул. Пастерівська, 104, м. Черкаси.

На другому етапі планується встановлення обладнання у всіх підрозділах, де на сьогодні оформлюються паспорти громадина України для виїзду за кордон, а саме: у Придніпровському РВ у м. Черкаси УДМС України в Черкаській області за адресою: м. Черкаси, вул. Байди Вишневецького, буд. 32 а, також в  Соснівському райвідділі Черкас, Смілянському та Уманському районних відділах.

Документи, якими користуються наші громадяни нині, будуть дійсними до завершення терміну їх дії, а це – 10 років з моменту видачі. Оформляти закордонний паспорт з вмонтованим електронним носієм інформації громадяни будуть тільки за власним бажанням.

реклама

Коментарі  

 
+6 #3 Дід Дмитро 27.12.2014 22:01
фірму знайшли яка буде "готувати" документи за окрему суму??
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #2 Черкаси 27.12.2014 14:27
Кабмін анонсував ціну 120-ть гр.Все що більше просять,пропону ють дзвонити на гарячу лінію Мін.МВД.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1   27.12.2014 14:08
Що значить підготувалися? В рамках чергової компанії по боротьбі з хабарями, всі співробітники на труси кармани собі понашивали?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100