реклама

реклама

Співробітники СБУ спільно з фахівцями Українського державного центру радіочастот виявили та припинили протиправну діяльність 55-річного жителя Черкаської області, який використовуючи радіотехніку, втручався в ефір у діапазоні частот, виділені для організації зв’язку цивільної авіації.

Скарга із станції міжнародного радіомоніторингу Великобританії про шкідливі радіозавади для авіаційного зв’язку над Атлантичним океаном, які надходять з України і перешкоджають керуванню повітряним рухом, надійшла до Національної комісії з питань регулювання зв’язку України у березні. Про це інформує прес-центр СБУ.

СБУ встановила особу правопорушника. Під час огляду приміщення радіолюбителя було вилучено радіопристрої, який за висновками Науково-дослідного центру судових експертиз з питань інтелектуальної власності та державного підприємства «Український державний центр радіочастот» має можливість здійснювати роботу в радіоефірі у забороненому діапазоні частот.

Слідчим відділом УСБ України в Черкаській області порушено кримінальну справу стосовно радіошахрая за ознаками складу злочину, передбаченого ч.1 ст. 361 (несанкціоноване втручання в роботу електронно-обчислюваних машин (комп’ютерів), автоматизованих систем, комп’ютерних мереж чи мереж електрозв’язку) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100