реклама

реклама

6 липня в день Івана Купала «Дирекція парків» спільно з Департаментом освіти та гуманітарної політики організовує в Черкасах Літній фест під назвою "Іван та Марічка". У програмі фесту заплановані розважальні заходи у Долині троянд та в Парку Перемоги. Про це повідомив директор КП «Дирекція парків» Олександр Радуцький. За його словами, фестиваль боді-арту розпочнеться в Долині троянд о 17.00. Відвідувачі зможуть поспостерігати за тим, як художники прикрашатимуть тіла, змагатимуться в майстерності між собою, створюватимуть фантастичні образи.
—  Адже тема фестивалю - українська міфологія та українська народна символіка. Передбачено конкурсну програму і призовий фонд - всі художники-учасники отримають матеріальну винагороду. Разом із цим на сцені будуть виступати черкаські артисти. О 19 годині будемо підбивати підсумки фестивалю, визначати переможців і нагороджувати їх. Моделі  демонструватимуть на сцені витвори мистецтва на своєму тілі. Видовище вражаюче - варто це побачити, — говорить Олександр Радуцький.
А вже о 20 годині на пляжі біля Долини троянд розпочнеться пінна дискотека.
kupala
Між тим в Парку «Перемога» відбудеться святкування Івана Купала. Департамент освіти та гуманітарної політики виконавчого комітету запросив Київський академічний театр українського фольклору «БЕРЕГИНЯ». У програмі "Берегині" передбачено грандіозне театралізоване дійство "Купальські вогні", ворожіння на вінках і вогні, втоплення гілля Марени і спалення на вогнищі опудала Купала, святкові хороводи. Початок святкувань - о 18 годині в парку «Перемога».

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Справедливий Критик 06.07.2011 11:18
Хороше свято має бути. Треба мабуть сходити. Головне, щоб дощу не було..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100