реклама

реклама

9 січня зранку в м. Шпола по вул. Корольова (біля місцевого генделику) 2 німецькі вівчарки порвали 65-річного чоловіка. Про це «Прочерку» повідомив читач Yaroslav, надіславши фото, подані нижче.


Вівчарки нібито натаскані на людей, постійно розгулюють на волі, хоча власник стверджує, що вони постійно знаходяться у вольєрі. На виклик сусідів хвилин через 15 з'явилась міліція. Джерело зі Шполи стверджує, що власник надиктував міліціонеру свою версію подій. Мовляв, винен пенсіонер, а не собаки. Вказівки міліціонеру нібито давала і донька власника вівчарок, випускниця юридичної ВУЗу. Опісля, за твердженням свідків, міліціонер нібито переконував місцевих жителів, що винен таки постраждалий, а не власник собак.

У листі до «Прочерку» автор наводить і прізвище власника собак, і прізвище (та подає фото) міліціонера. Однак, оскільки інформація не є перевіреною журналістом, то ми не публікуємо прізвищ, але просимо у зв’язку з суспільною значимістю інформації вважати цю новину зверненням до міліції з проханням відреагувати на повідомлення.

На новину оперативно відреагував керівник обласної міліції Владислав Пустовар. Він повідомив наступне: "Факт заподіяння тілесних ушкоджень собаками дійсно мав місце. Інформація зареєстрована. На власника собак складено протокол за ч.2 ст.154 Кодексу України про адміністративні правопорушеня. Міру покарання для власника, а також подальшу долю собак визначить суд."

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+12 #2 Валерий Крава 10.01.2015 13:14
Цитую Андрій:
можливо завдяки розголосу власник собак не відвертиться


правильно, "можливо"... если даже фамилию не указали...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #1 Андрій 10.01.2015 12:05
можливо завдяки розголосу власник собак не відвертиться
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100