реклама

реклама

Сьогодні перед засіданням виконавчого комітету до Черкаської міської ради завітали щедрівники – дівчата з жіночого вокального гурту «Буднітай».

Жіночий вокальний гурт «Буднітай» – це колектив, який нараховує cім чарівних учасниць, які співають а капела. Гурт – лауреат і переможець обласних, всеукраїнських, міжнародних конкурсів. Його цікава і незвичайна назва зі старослав’янської міфології – це божество, що пробуджує людей.

Відомі і невідомі широкому загалу українські колядки та щедрівки, примовляння та щирі побажання створили атмосферу українського Щедрого вечора, або народного свята Маланки, яке за народними традиціями українці відзначають з 13 на 14 січня.

З окремим словом подяки учасниці гурту звернулися до міського голови Сергія Одарича, який наприкінці минулого року посприяв їхній поїздці до Братислави на Міжнародний різдвяний фестиваль, звідки дівчата повернулися переможницями.

Сергій Одарич, у свою чергу, подякував дівчатам за творчість, за те, що вони створюють Черкасам позитивний імідж в Україні та за кордоном та, попри все, завжди повертаються до рідного міста.


До речі, керівника колективу Марину Хомік днями призначено директором Черкаської дитячої музичної школи №5, з чим її і вітаємо.

Також привітав зі святами працівників та членів виконавчого комітету хор «Ластівки» комітету самоорганізації населення «Припортовий», виконавши кілька популярних українських щедрівок, інформують у прес-службі Черкаського МВК.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 пенсіонер 14.01.2015 09:07
добру справу роблять !
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 П.... 14.01.2015 05:22
Я б йому "пощедрував", цьому гешефтмахеру...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100