реклама

реклама

Нардеп від Уманщин Антон Яценко очолив міжфракційне депутатське об'єднання «Мажоритарники України», яке було створене в парламенті з його ініціативи.

«Сьогодні Голова Верховної Ради України офіційно оголосив про його утворення. До міжфракційного об’єднання увійшло ряд депутатів мажоритарників. Ідея виникла давно, оскільки в країні вже назріла потреба змін самої політичної системи. Вважаю, що за всі роки незалежності України, на жаль, жодна політична партія нічого хорошого для країни не зробила. Кожен депутат-мажоритарник представляє в парламенті інтереси певної громади із кожного регіону України. Кожен із цих депутатів тримає постійний зв’язок зі своїми виборцями і несе відповідальність безпосередньо перед ними», – пише у «Фейсбуці» екс-регіонал Яценко.

Далі він зазначає, що для мажортарників головне - довіра людей, які їх обрали, а для депутатів обраних за партійними списками, – партійна дисципліна. Тому, мовляв, потрібно покласти край ганебній практиці «заведення» до парламенту кумів, друзів, родичів, однокласників.

«Кому представляти інтереси виборців у Верховній Раді повинні вирішувати люди. Мажоритарники мають високу підтримку серед людей по всій Україні. Це вкотре показали результати позачергових виборів до парламенту. Коли півтора мільйона виборців віддали свої голоси за конкретні справи депутатів-мажоритарників, а не за популістські лозунги партій. На жаль, депутати які потрапили до ради за партійними списками не відчувають у повній мірі проблем людей. А питань, які турбують людей, і, які потрібно вирішувати на законодавчому рівні, достатньо. Кожен депутат-мажоритарник про них добре знає. Тому наступним кроком буде створення всеукраїнської партії, яка об’єднає депутатів мажоритарників. Одним з перших кроків стане відміна Пенсійної реформи, зокрема, зменшення пенсійного віку для жінок», – по-популістському заявив нардеп.

реклама

Коментарі  

 
+13 #3 Гумань 15.01.2015 00:01
як же соромно, що Черкащина породила таке ****
Хіба це нардеп? Це вбив***
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #2 тоха 14.01.2015 23:58
група продажних ****
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #1 Тася 14.01.2015 23:54
При утворенні цієї групи ,пів зала кричало-"Група -гречка".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100