реклама

реклама

Будинок, який споруджується в Черкасах за адресою Якубовського, 17 (неподалік заводу «Богдан») і на який уже раніше було виділено 2 мільйони міських коштів, добудовуватимуть інвестори. Таке рішення ухвалили депутати під час сьогоднішньої сесії.

Для його добудови за бюджетний кошт потрібно було виділити близько 5 мільйонів гривень на фінансування програми «Доступне житло» як пільговий кредит молодим сім’ям.

Також передбачалося виділити 10 мільйонів гривень із бюджету розвитку на закупівлю квартир черговикам.

Усього в 11-поверховому будинку мало бути 40 квартир.

Але під час сьогоднішньої сесії більшість депутатів виступили проти подальшого фінансування цього будівництва.

На їхню думку, вартість будматеріалів і робіт постійно збільшується, і передбачених коштів все одно б не вистачало. Крім того, ціни на квартири на вторинному ринку нині значно дешевші за нові, тож вигідніше закуповувати готове житло, ніж будувати нове.

Що ж до недобудови на Якубовського міський голова доручив протягом двох тижнів сформувати пропозиції для можливих інвесторів із тим, щоб на 2 мільйони вже вкладених в будівництво гривень місто отримало житло після здачі об’єкту.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Nazar 27.01.2015 10:35
Усього в 11-поверховому будинку 40 квартир!
2 мільйони вже вкладених в будівництво (готова корбка)!
Залучать ХИТРОГО інвестора (через відкати), який після введення в експлуатацію поставить 8000-9000 грн. за м.кв. та поверне квартир на 2 млн. грн.
Якщо середня квартира однокімнатна -50м. м.кв., а двокімнатна -70 м.кв то місто отримає або 5 однокімнатних або 3,6 двокімнатних ЗАЛИШОК 35-36 КВАРТИР ІНВЕСТОРУ!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 молодці 23.01.2015 19:58
Цікаво, а добудовувать буде Надія?)))) А ще насмішив аргумент, що на вторинному ринку житло дорожче ніж нове))). Надія (Ткаченкова) продає 5700 грн за квадрат. Однозначну тут не все так просто
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100