реклама

реклама

29 січня о 10:50 в селі Червона Слобода по вулиці Рибальській сталася пожежа у гаражі який прибудований до житлового будинку. Господар, який побачив дим, що виходив з-під покрівлі будинку, негайно викликав рятувальників. Завдяки спільним зусиллям місцевої пожежної команди із села Леськи та Добровільної пожежної дружини «РВД-Агро» о 12:15 пожежу було локалізовано, а о 13:05 – ліквідовано. Вогнеборцям також вдалося запобігти поширенню вогню на увесь будинок.


Як стало відомо, до пожежі в гаражі призвело коротке замикання електромережі. У результаті пожежі вогнем знищено покрівлю та перекриття будинку на площі 50 м.кв. За попередніми підрахунками збиток завданий вогнем склав 75 000 грн.


Управління ДСНС України у Черкаській області звертається до громадян: Будьте вкрай обережними під час користування електроприладами! Не залишайте ввімкнені електроприлади без нагляду! Не користуйтеся несправними електроприладами та вчасно перевіряйте електромережу на справність! У разі виникнення пожежі, категорично заборонено гасити електричні прилади водою! Не перевантажуйте електромережу – це призводить до короткого замикання, інформує прес-служба установи.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100