реклама

реклама

Голова Уманської районної ради Олександр Дячук під час сесії повідомив депутатам, що з метою економії коштів у районному бюджеті посада його заступника залишатиметься вакантною.

Крім того, реагуючи на ухвалене обранцями району рішення, в якому йдеться про встановлення надбавок та преміювання голови районної ради, Олександр Олександрович зауважив, що отриману премію щомісячно передаватиме на придбання продуктів харчування чи інших необхідних предметів для бійців АТО.

Підтвердженням цьому стала спільна акція з волонтерами громадської організації «За Перемогу». Учора Олександр Дячук передав представнику цього волонтерського об’єднання Інні Безпалько гуманітарну допомогу для бійців 41-го Чернігівського батальйону, який дислокується в зоні проведення антитерористичної операції. Керівник районної ради за власні кошти закупив для бійців бутильовану воду, чай, каву, цукор, сіль.

– Саме на придбанні такого асортименту продуктів наголошували бійці, – відзначила Інна Безпалько під час зустрічі з головою районної ради Олександром Дячуком. – У батальйоні є хлопці й з нашого Уманського краю. Тож вони особливо зрадіють гостинцям від земляків, – наголосила Інна Василівна під час завантаження продуктів в автобус.

Питання надання допомоги бійцям, які беруть участь в АТО, перебуває під постійною увагою очільника представницької влади району Олександра Дячука.

Не залишились осторонь і жителі Уманщини: сільські громади, трудові колективи, установи й організації, підприємці, сільськогосподарські підприємства, громадськість. Зібрано не одну тонну продуктів харчування, засобів захисту та гігієни, коштів для вояків української армії, а також надано допомогу в ремонті військової техніки.

Уже впродовж нинішнього 2015 року депутати районної ради Володимир Осадчий, Сергій Войченко, Володимир Качан, Анатолій Кисіль, підприємець Олександр Піскун та сільські громади надали благодійні кошти на придбання бронежилета й шолома для бійця АТО Романа Заїченка з Томашівки та 34 комплектів термобілизни для українських вояків, які боронять нашу землю на Сході країни, інформують у відділі інформаційного забезпечення та взаємодії із засобами масової інформації Черкаської облради.

реклама

Коментарі  

 
-1 #5 Василь 30.01.2015 19:38
Всіх заступників - на фронт. За всі дії або бездіяльність має відповідати виключно голова!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #4 1-1-1 30.01.2015 15:17
Дятчук не ПИАРится, а показывет ПРимеР
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 Ольга 30.01.2015 14:39
Добре, що в голови райради є ще і премія до всього, а в школах і досі не видали заробітну плату, а про премії і мови не може бути.У мене особисто мінімалка.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 украина 30.01.2015 14:19
Если помогаешь, то делай это молча, как большинство простых людей(у которых зарплата 1,5 -2тыс гр)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Олег 30.01.2015 13:49
Голимый пиар а молча мог ??? Я не навижу кто пиарится !!! Пускай напечатает сколько отмыл ???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100