На Черкащині через заходи безпеки, пов’язані з останніми подіями на сході країни, збільшили загальну кількість піших та автопатрулів, відновили роботу блокпостів та взяли під посилену охорону стратегічні об’єкти життєзабезпечення області.



Загалом під посилену охорону взяли понад 40 об’єктів критичної інфраструктури, серед яких водозабірні станції, міст через річку Дніпро та інші стратегічно важливі об’єкти.

Із метою здійснення належного контролю на в’їздах в місто Черкаси та Черкаську область відновили діяльність блокпостів, створили оперативний штаб. 


На щоденне патрулювання в області залучається понад 600 осіб особового складу міліції, які несуть службу на 103-х піших та 144-х автомаршрутах.


Правоохоронці звертаються до громадян поставитися з розумінням до посилених заходів безпеки та сприяти працівникам міліції під час виконання ними функційних обов’язків, адже зараз необхідно об’єднатися та прикласти всіх зусиль із забезпечення порядку на території нашого регіону, зазначають у прес-службі обласної міліції.

реклама

Коментарі  

 
+5 #6 Знаю 02.02.2015 11:10
Коли СБУ займеться ТОТАЛЬНОЮ ПЕРЕВІРКОЮ переселенців??????У на за 12 тисяч перевалило невідомо кого????Всі впевнені в цих людях?Читав що в універ влаштували професора,який проукраїнських студентів терористам здавав.В Углегірськ диверсанти під виглядом біженців пробрались і в спину вдарили ВСУ.Що чекає СБУ,то їх робота.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #5 Черкащанин 01.02.2015 23:23
Чудесное место для несения службы для местныхдепутато в: и вроде на страже Родины, и в баньку в увольнительную можна смотаться. А то говорят областные и городские депутаты уже вовсю заявы в добровольцы пишут, несмотря на геморрой и острую ответственность за судьбу города. Так что ждем Радуцкого в роли начальника заставы, а Бильды-командира обоза. Военкомы, не забирайте у народных избранников права на подвиг!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #4 свобода 01.02.2015 23:10
Ну ..... в Черкасах бронемашина БРДМ на блокпосту? Очікується наступ ворожої бронетехніки? Може б вона згодилася солдатам на фронті. Га, Юра Ботічеллі, самий крутий губернатор України?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #3 Олександр 01.02.2015 23:09
ТАК ІДЕМО МИ В ЄВРОПУ, ЧИ НІ? ПРОЙШОВ РІК ПІСЛЯ МАЙДАНУ, А СТАЄ ВСЕ ГІРШЕ І ГІРЩЕ, АВТОМАТНИКИ НА ВУЛИЦЯХ, ТИСЯЧІ ЗАГИБЛИХ І МІЛЬЙОН БІЖЕНЦІВ І НІХТО НАЧЕБТО НЕ ПРЕТЕНДУЄ НА НАШУ НЕЗАЛЕЖНІСТЬ ОФІЦІЙНО. СЛІД ВЖЕ СКАЗАТИ ПРАВДУ ПРО ЄВРОПУ ЯКІЙ МИ АБСОЛЮТНО НЕ ПОТРІБНІ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Черкащани 01.02.2015 22:59
Митрополит Онуфрій поїхав в Москву, щоб привітати патріарха Кирила.Блаженніший Митрополит Онуфрій привітав Святішого Патріарха Московського і всієї Русі Кирила з річницею інтронізації...(ЛИЗАВ У ВСІ МІСЦЯ ЩЕ Й ЦІННУ ІКОНУ ІКОНУ З КИЄВА В МОСКОВІЮ ВИВІЗ.ЩЕ ПИТАННЯ ДО МП Є?А ДО КЛІЧКА? КЛІЧКО ЗВЄТУВАВ ПРОЕКТ КИЇВРАДИ ПРО ЗНЯТТЯ ПІЛЬГ З МП ЗА АРЕНДУ ЗЕМЛІ.)ГЕТЬ ЦЕРКВУ ОКУПАНТА З УКРАЇНИ!!!!!!!! !!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 Инуся 01.02.2015 22:52
Нужно охранять Ботичели Леди стар Надию Фермерский рыно !!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100