реклама
Sucurity Police

реклама

Сьогодні вранці на Соборній площі Черкас провели в останню путь старшого розвідника розвідвзводу механізованого батальйону 128-ої окремої гірсько-піхотної бригади сержанта Віталія Вергая, який загинув від розриву міни 6 лютого поблизу населеного пункту Рідкодуб Донецької області.

Віталій Миколайович пішов із життя у день народження своєї удочереної доньки.

– Віталик був Розвідником з великої літери, – сказав на громадянській панахиді один із співслуживців загиблого. – Ми його поважали й любили, він робив те, що інші зробити не могли. Ходив туди, куди не ходили інші. Такі люди гинуть першими. Але це – справжня еліта. Я скажу від себе: жодне життя не буде забуто. Нехай той ворог, який є всередині країни, поза країною, знає: кожен наш громадянин стоятиме, незважаючи ні на що. Віталик віддав своє життя не даремно, він віддав його за нашу країну. За нас, за кожного. За кожну людину в цій країні. Й ми пишаємося тим, що знали його. Вічна пам’ять герою.

Розділити горе з родичами й близькими Віталія Миколайовича на Соборну площу прийшли керівники області.

Віталій Вергай народився 21 листопада 1969 року в Черкасах. Закінчивши 28-му школу, вступив у ПТУ на спеціальність бджільника. Після строкової служби працював за спеціальністю, потім їздив у Москву на заробітки. Під час революції був у самообороні. Після початку війни одним із перших пішов на фронт. У загиблого залишилася дружина Людмила, дочки й син. Поховають Віталія Миколайовича у Чапаєвці поруч із могилою матері.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+36 #1 Черкаси 12.02.2015 14:22
СПИ СПОКІЙНО СОЛДАТ.СЛАВА ГЕРОЮ!СЛАВА!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100