реклама

реклама

Протяжність бульвару Шевченка - 6,5 км

Протяжність бульвару Шевченка - 6,5 км

Цього року по бульвару Шевченка проведуть ремонт дорожнього покриття разом із заміною колодязів по парній стороні вулиці. Таких колодязів нараховується близько 180. Роботи виконуватимуть спільно бригади автодорожників та водоканалівців, інформує прес-служба Черкаської мерії.

– Через значне навантаження від транспорту на бульвар Шевченка значна частина колодязів просідає, що створює незручності для водіїв, – говорить міський голова Сергій Одарич. – Тому плануємо верхню цегляну частину усіх колодязів замінити на залізобетонну, яка буде більш міцна та витримуватиме постійний рух транспорту.

Комунальники планують розбирати верхні 2 м колодязів, ставити залізобетонні кільця та накривати залізобетонною плитою. Це унеможливить подальше просідання.

3 млн. грн., які місто отримає через дорожній фонд, буде розподілено на ямковий ремонт доріг міста та асфальтування внутрішньобудинкових проїздів.

За кошти у розмірі 60 млн. грн., отримані від випуску муніципальних  облігацій, міська влада планує зробити (вкрити суцільним шаром ЩМА) вул. Котовського (від вул. Хрещатик до вул. Одеської), вул. Хрещатик (від вул. Котовського до вул. Леніна), вул. Енгельса (від бул. Шевченка до вул. Бидгощської), вул. Смілянську (від вул. Фрунзе до вул. 30 років Перемоги), вул. Ільїна (від вул. Котовського до вул. Енгельса), вул. Благовісна (від вул. Котовського до вул. Енгельса). Також буде покладений верхній шар асфальту на вул. Гагаріна, яка три роки тому була капітально відремонтована і розширена. За ці кошти мерія планує розширити та покласти зливову каналізацію по вул. Одеській та Козацькій.

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 скептик 04.07.2011 23:02
А ливневку по Смелянской от ж/д моста до озера "Рицца" наша местная власть не думает проложить? А то довели ее до Автошколы еще при Советской власти и забыли. Если бы нашим "додбаным" депутатам прихрдилось переходить Смелянскую, когда качают воду, то точно бы подумали о ливневке
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100