реклама
Sucurity Police

реклама

Міський голова Черкас Сергій Одарич під час сьогоднішньої прес-конференції, відповідаючи на запитання кореспондента «Прочерку» щодо перспективи забудови «ями» за драмтеатром, наголосив:

– Поки я буду міським головою, 12-поверхівки там не буде!

За словами Одарича, багатоповерхівка мала виходити двором на вулицю Гоголя, а суцільною стіною – до драмтеатру

За словами Одарича, багатоповерхівка мала виходити двором на вулицю Гоголя, а суцільною стіною – до драмтеатру


Пан Одарич поділився із журналістами своїми враженнями від нещодавнього засідання містобудівної ради, яка розглядала скандальну пропозицію щодо побудови на всій площі від драмтеатру до вулиці Гоголя 12-поверхового житлового будинку.

За словами міського голови, його сильно здивувало, що двоє осіб, які наполягають на тому, що вони є «корінними черкащанами» – підприємець Андрій Бородай і секретар міськради Олександр Радуцький – намагаються «втулити» за драмтеатром 12-поверхівку.

– Я радий, що містобудівна рада відхилила цю пропозицію, – зазначив Одарич. Він також наголосив, що і Генеральний план міста, і затверджений 4 грудня 2014 року зонінг-план не передбачають побудови на цьому місці багатоповерхового житла.

реклама

Коментарі  

 
+1 #16 Семен 12.03.2015 14:12
Трепло. НЕ надоело брехнею займатися?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #15 не молчим 12.03.2015 12:00
Радів РАНУВАТО.Тепер пільнки та розпашонки,недо палки з балконів-будуть над ДРАМТЕАТРОМ.
(Я радий, що містобудівна рада відхилила цю пропозицію, – зазначив Одарич. Він також наголосив, що і Генеральний план міста, і затверджений 4 грудня 2014 року зонінг-план не передбачають побудови на цьому місці багатоповерхово го житла.)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #14 Че 23.02.2015 19:32
Цікаво, а я якщо таки буде (12-ти поверхівка) - він піде?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #13 ЛВВ 23.02.2015 18:53
Якби Одарич сказав: "Поки я міський голова, я побудую таку систему, при якій ні я, ні Іванов, ні Петров не зможуть ні вкрасти, ні побудувати якийсь непотріб", тоді це були б слова "не мальчика, но мужа". Місту потрібна система, при якій мешканці не знали б про той весь бруд, який є у відносинах інвесторів, мера, секретаря, департаменту архітектури. Все в місті повинно робитися по законам і по місцевим правилам, яких нема тому, що це вигідно інвесторам, меру, секретарю, департаменту архітектури. Всім їм потрібна каламутна вода.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #12 2015 23.02.2015 18:51
Коли в Черкасах починають будувати хмарочоси – отримуємо архітектурні одоробала (як на перехресті Героїв Сталінграда і Гагаріна).Не треба з Черкас робити Чикаго(хоча мафія у нас подібна). Кишка тонка. Збережіть колорит провінційного містечка. Для працівників драмтеатру і мешканців міста сквер за драмтеатром був місцем відпочинку і натхнення. Тут збиралися встановити пам’ятний знак Нарбуту, а тепер сміттєві баки житлового будинку (і уже не важливо скільки поверхів).
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #11 Фонтан 23.02.2015 17:16
Куди він дінеться, там такі гроші забабахані!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #10 Борис Юхно 23.02.2015 16:04
Як завжди - напівправда. Містобудівна рада не відхилила пропозицію, а відтермінувала рішення, оскільки на раду не приїхали архітектори і проектанти "з того боку" і нашим не було з ким і про що говорити. Але Одарич знає, що каже: "довна і широка" 12-пов. під великим знаком питання. Пробують варіант з "високою і вузькою" 24-пов., на вивільненій площі - сквер. Так що мер знає, що обіцяє:)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #9 украина 23.02.2015 15:54
Согласна с мером! В этом вопросе, он прав!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #8 визор 23.02.2015 15:53
Поддерживаю Одарича!!!!!! Так держать!!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #7 Євген 23.02.2015 15:21
Высота фасада здания не должна превышать удвоенную ширину улицы. Далее, используя ступени, мы где-то немного выигрываем, а где-то немного теряем и чем выше становится застройка, тем меньше площади должно занимать здание». Его поддержал Д. Адлер, обсуждая вопросы ограничения величины небоскребов и возможность появления уступов в их архитектурном решении: «Небоскребы растут, подобно деревьям в лесу, и необходимо выработать определенные правила зонирования, чтобы гарантировать доступ света и воздуха не только для верхних этажей, но также и на уровне улицы и нижних. Эффект ступенчатого массива будет чрезвычайно живописен, обильный свет проникнет в каждую часть здания через большие террасные дворы, ступенчатые формы сооружения поднимутся на максимальную высоту, не затеняя и не принося ущерба соседним улицам и зданиям»"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100