реклама
Sucurity Police

реклама

Інженерові державного підприємства «Укрдіпродор», якого спіймали на зйомці порно просто у своєму робочому кабінеті, довелося повернути вилучені 8 тисяч євро: його син подав документи, що заробив ці гроші під час служби у французькому Іноземному легіоні.

Про це під час сьогоднішньої прес-конференції повідомив т.в.о. начальника відділу боротьби з кіберзлочинністю УМВС України в Черкаській області майор міліції Богдан Горбачов.


– У підозрюваного вдома ми вилучили 8 тисяч євро... Як виявилося, його син служив у французькому легіоні. Приніс чеки, все як годиться. Тобто, це – гроші сина. Я особисто мало в це вірю, але ми були зобов’язані повернути ці кошти, – зазначив правоохоронець.

Підозрюваний твердить, що не коїв злочину, який йому інкримінують. Але майор міліції Горбачов запевняє, що всі докази належним чином зібрано.

– Ми їх документували близько трьох місяців, – наголошує Богдан Миколайович.

За словами працівника міліції, інженер державного підприємства в нічний час повз охоронця проводив «дівчат легкої поведінки» (встановлено дві особи) у свій кабінет, де й відбувалися зйомки. Як зазначив Богдан Горбачов, коли злочин було розкрито, правоохоронці висловлювали затриманому, який був одружений, своє розуміння проблем, які в нього тепер можуть виникнути із дружиною. Але той відповів, що ніяких проблем не буде. Втім, згодом стало відомо, що він таки розлучився.

«Порнорежисер» домовився з одним із сайтів про поширення своєї відеопродукції за досить високу винагороду. Втім, заробити він так і не встиг. Крім того, інженера звільнено й із офіційної роботи, він очікує суду.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 небайдужий 05.03.2015 14:30
А хіба в Україні відмінили кримінальну відповідальніст ь за участь у іноземних військових формуваннях???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100